Απανταω σταδιακα:
1) Το link που παρεθεσες αρχικα ( για το PC που ειχες επιλεξει εσυ ) μας οδηγουσε σε μια σελιδα στην οποια ειχαμε ανα κατηγορια διαφορες επιλογες ( πχ επεξεργαστη, μνημες, κλπ ). Δεν μας διευκρινισες ακριβως τι εχεις βαλει πανω στο PC σου. Εχεις βαλει πχ το πιο minimum πακετο ( που κοστολογειται στα 900€ ) με i5 επεξεργαστη ή εχεις ανεβει στον i7 ( αρα καποια λεφτα επιπλεον ); Ποσους σκληρους, ποιες μνημες, κλπ...

Επομενως ειναι λιγο αδοκιμο να μιλαμε αοριστα για τη διαφορα τιμης.
2) Το ιδιο ισχυει ακριβως και με το 2ο λινκ που εδωσες, στο οποιο παλι οδηγουμαστε σε μια σελιδα που εχουμε επιλογες ανα κατηγορια.
Μαλιστα εαν προσεξει κανεις, θα δει πως τα 550€ αντιστοιχουν σε i3 επεξεργαστη κι οχι i5! Και με 1 σκληρο, κλπ κλπ

Αρα παλι θελει καποια διευκρινιση στο πως ειναι ιδια η τιμη, διοτι κινδυνευουμε μεσα στην αοριστολογια να θεωρησουμε ως
παραδεισο το pcmajor.gr ( το οποιο καθε αλλο ειναι... ).
3) Εαν εβλεπες πιο προσεκτικαθα προσεχες πως η P7h55 της ASUS ειναι με Η55 Express κι οχι P67 που λες εσυ. Για του λογου το αληθες:
http://www.asus.com/product.aspx?p_id=lmlbqer6r3s5yclg 4) Νομιζω πως γενικα το θεμα ποια εταιρια βγαζει καλυτερη μνημη εχει καταληξει εδω και πολλα χρονια, αφου η καθε εταιρια εχει high end και low end μνημες. Το θεμα ειναι οι ταχυτητες τους, οι χρονισμοι τους και βεβαια τα εξτρα που παρεχουν ( οπως καποια ψηκτρα, κλπ κλπ ).
5) Οσον αφορα το τροφοδοτικο ειναι το συγκεκριμενο
http://www.skroutz.gr/s/59999/Corsair-TX-Series-TX750W.html ( δικο μου λαθος η αναφορα σε αλλη εταιρια, διοτι σημερα παρελαβα τον υπολογιστη και ειδα τα κουτια ).
6) Οντως οι Green Caviar εχουν μεταβλητη ταχυτητα, ομως σε ενα συστημα σωστα σεταρισμενο ( δηλαδη απενεργοποιημενες οι επιλογες περι εξοικονομησης ενεργειας, οπως κλεισιμο του σκληρου, κλπ ) και συνεχως τροφοδοτουμενο μεσω streaming απο το σκληρο, δε θα δεις κατι εξωφρενικο.
Για ψιλοασχετος παντως απο υπολογιστες, τα drop outs τα ξερεις
Αντιθετως, οι Black Caviar εχουν την ταση να θορυβουν ενω σε μακροχρονια χρηση γινονται αρκετα ενοχλητικοι ( ριξε μια ματια στο Gearslutz να δεις την αποψη πολλων ξενων επαγγελματικων και ερασιτεχνων για το θεμα ).
7) Οσον αφορα του κουτι, χρησιμοποιησα το δικο μου παλιο, το οποιο μια χαρα ντυμενο ειναι

Και με τον απλο ανεμιστηρα box που εχει ο επεξεργαστης, ο θορυβος ειναι στα ορια του μυγιαγγιχτου
Εκανα τοσα χρονια τη δουλεια μου με τον P4 3,0GHz και οι παραγγελιες δεν γονατισαν ποτε το PC...πιστευω πως υπερβαλεις στη χρηση τους, οπως θα μπορουσες να αγορασεις κι ενα PC απο εξωτερικο, εαν ειχες ορεξη να ψαξεις περισσοτερο
Επειδη βλεπω πως εχεις μια αγαπη στο pcmajor, μπορεις να τον αγορασεις και να εχεις και την τεχνικη υποστηριξη τους οσο θες. Απο την αλλη σκεψου πως την πουλανε αυτη τη τεχνικη βοηθεια μεσα απο τις τιμες τους

Οταν εψαξα για PC ( κι ως φοιτητης της SAE κι εγω ) ειδα πως το κερδος μου ειναι ελαχιστο, αφου τα περισσοτερα μερη τα ειχα