Ξέρεις, όσο είσαι απόλυτος, δε πρόκειται να στεριώσεις διάλογο.
δεν πιστεύω πως ήμουν απόλυτος...
απλά επειδή αναφέρω στην κατηγορία που αναφέρεις με τα "μη αναγνωσμένα" ξέρω πως σε μερικά θέματα έχω συμμετάσχει απλά για να πω μια μπούρδα ή να συνεχίσω τη μπούρδα που είπε κάποιος άλλος...
δηλαδή αυτό γίνεται γενικώς....αλλά αν είναι μη αποδεκτό δεν έχω πρόβλημα να κοπεί
δεν ήμουν τόσο "ή μαχαίρι ή τσεκούρι" όσο "πείτε μου τι ισχύει για να ξέρω πως να κινούμαι από δω και πέρα"
Κανείς δεν είπε να μή γίνονται ΚΑΘΟΛΟΥ αστεία, κανείς δεν είπε οτι ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ θέματα. Απο την άλλη το "που και που" που αναφέρεις είναι ΤΕΡΜΑ υποκειμενικό. Θεωρώ, και διαψεύστε με αν κάνω λάθος, οτι υπάρχει μια μερίδα ανθρώπουν που χρησιμοποιεί λειτουργίες όπως "Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη." ή "Εμφάνιση νέων απαντήσεων στα μηνύματά σας.". Και όταν μέσα στη μέρα βλέπω συνέχεια καινούργιες απαντήσεις με "περιττά" μηνύματα όπως λές και σύ καταντάει κουραστικό.
μαζί σου σε αυτό....όπως είπα το κάνω και αρκετές φορές έχω απαντήσει εκτός θέματος
αλλά πιστεύω πως δικαιολογείται από το ωραίο κλίμα που επικρατεί στο φόρουμ και "χωράνε" και τέτοιες κινήσεις
αλλά μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να γίνει κουραστικό....
Το οτι σε κάποιους πίνακες είμαι "συντονιστής" (και όχι "Διαχειριστής" όπως μου απευθύνεσαι) δεν αναιρεί την ιδιότητα μου ως χρήστης. Και αν εσύ θεωρείς οτι μπορείς να κάνεις αστεία, αλλο τόσο εγώ σαν χρήστης μπορώ να κάνω υποδείξεις για την εύρυθμη λειτουργία χωρίς να θεωρείται οτι εκφράζω ΟΛΟΥΣ τους συντονιστές. Αλλη μια άσκοπη υπερβολή εκ μέρους σου.
τις διαφορές μεταξύ συντονιστή και διαχειριστή δεν τις έχω μάθει οπότε με συγχωρείς

ζήτησα μια απάντηση και από τους υπολοίπους για να ξέρω, όπως είπα και πριν, πως να κινούμαι....
θεώρησα δηλαδή πως αυτή μπορεί να είναι μια προσωπική σου άποψη και ρώτησα τι ισχύει στο φόρουμ γιατί μπορεί εχώ να τα έχω αντιληφθεί λάθος τα πράγματα
δεν ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση δηλαδή ή να σε προσβάλλω κτλ
Απο τη στιγμή όμως που δεν απαντάς στη βασική μου ερώτηση, δηλαδή το γιατί πρέπει να περιμένουμε απο τους συντονιστές να "καθαρίσουν" τα θέματα, δε πρόκειται να επιχειρηματολογήσω για τα 4-5 μηνύματα που αναφέρεις. Αν εσύ το θεωρείς λογικό όπου βρίσκει ο καθένας να κάνει τα αστεία του και τα offtopic του, με τη λογική οτι θα βρεθεί κάποιος καλοθελητής να τα καθαρίσει, δεν θα σου αλλάξω εγώ τη γνώμη.
δεν το κάνω με τη λογική θα έρθει ο άλλος να καθαρίσει...ας κάνω εγώ τις "καγκουριές" μου
έτυχε να γίνει ένα αστείο....ας μείνει ή ας φύγει....σπάνια,θεωρώ, ξεφεύγει τόσο ένα θέμα
Πόσες φορές μέσα στα περιττα μηνύματα που ξεπροβάλλουν σα τα ραπανάκια έχει γράψει κάποιος κάτι χρήσιμο και απο απροσεξία χάθηκε στο σβήσιμο του συντονιστή? Εμένα μου έχει τύχει. Ποιον κατηγορείς μετά για το σβήσιμο? Τον συντονιστή που είδε 5 βλακείες και δε πρόσεξε το χρήσιμο μήνυμα, ή αυτόν που τις ξεκίνησε? Και γιατί μετά ο συντονιστής να ακούσει το κράξιμο? Και γιατί μετά αυτός που έγραψε το κάτι χρήσιμο να ξαναγράψει? Επειδή βασιζόμαστε όλοι στη καλή θέληση?
συμφωνώ και σε αυτό...
αν και έχω πάρα πολύ καιρό να διαγράφονται μηνύματα σε αυτό το φόρουμ και ειδικότερα μηνύματα με κάτι ουσιαστικό μέσα τους αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι άσχημο....
τέλος πάντων....θα μετριαστούν τα "άσχετα" μηνύματα (τουλάχιστον σε θέματα που δεν έχουν δημιουργηθεί γι αυτό το σκοπό) γιατί καταλαβαίνω πως μπορεί να ενοχλεί....