Λοιπόν.Όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω τροφοδοτικό για πετάλια.Θέλω κάτι καλό που να μην βγάζει θόρυβο και να μην έχουμε γενικότερα προβλήματα αξιοπιστίας.Επίσης επειδή θα χρησιμοποιήσω ένα Pedaltrain 2 να μπορεί να βολευτεί.Νομίζω από κάτω το βάζουν πολλοί.
Από πετάλια έχουμε και λέμε.
BOSS CS2,BOSS DD20 και Jam Tubedreamer88 και θα αγοραστούν ένα wah και μια μεγάλη μούφα(big muff) στα σίγουρα,έπειτα μάλλον ένα germanium fuzz και ένα phaser.Ίσως και φτιάξω κάνα booster ή κάνα tubescreamerοειδές.
Γενικότερα την μεγαλύτερη κατανάλωση την κάνει το dd22 και είναι στα 200mA.Από εκεί και πέρα το cs2 και το jam κυμαίνονται στα 4-6mA.Τα υπόλοιπα νομίζω κάπου εκεί.
Από ότι έχω ακούσει τα ψηφιακά πετάλια όπως το dd20,όταν τροφοδοτούνται από κοινό μετασχηματιστή με άλλα πετάλια βγάζουν θόρυβο,κάτι που εγώ δεν θέλω όπως είναι φυσιολογικό.
Επίσης να τονίσω πως δεν έχω εμπειρία με τροφοδοσία πεταλιών για αυτό ρωτάω πως να κινηθώ.Δηλαδή δεν ξέρω ποια να τροφοδοτήσω μαζί και τα λοιπά...
Η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν ένα T-Rex Chameleon που έχω ακούσει τα καλύτερα και φαίνεται πως κάνει για αυτό που το θέλω.Με isolated εξόδους στα 300mA νομίζω πως είμαι καλά.
Τι λέτε;Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;