Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά ακούω για τις συγκεκριμένες Les Paul. Δεν έχω παίξει και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη... Τυγχάνει 2 από τις κιθαρες μου να είναι LP, μια epi custom και μια gibson studio (και έχω παίξει με άλλες epiphone και gibson LP standard, custom κ.τ.λ.)
Παρατηρώ κατά καιρούς πως οι περισσότεροι όταν συγκρίνουν διάφορα μοντέλα LP, συγκρίνουν μόνο τον ήχο, και το κατά πόσο μια αναβάθμιση σε ηλεκτρικά-μαγνήτες μπορεί να κάνει ένα φθηνό μοντέλο να πλησιάσει μια αυθεντική Gibson, αφήνοντας όμως εκτός έναν πολύ σημαντικό παράγοντα: το νίτρο finish που έχουν όλες οι gibson, έναντι της ''φτηνής'' πολυαιθουράνης. Όταν πιάνεις ενα κινέζικο μοντέλο, η χοντρή στρώση πολυαιθουράνης που έχουν συνήθως όλα αυτά τα όργανα δίνουν μια αίσθηση ''πλαστικούρας'' όταν πιάνεις το μπράτσο (αλλά και στο σώμα) είναι σαν να πιάνεις κατι πλαστικό, σε αντίθεση με μια gibson που ''νιωθεις'' ότι πιάνεις το ξύλο και νιώθεις πολύ πιο άνετα στο παίξιμο και στο feel. (Βέβαια και οι fender π.χ. έχουν πολυαιθουράνη, αλλά δεν μιλάμε για όργανα με ''φυσικό'', maple μανίκι που η στρώση τους είναι ένα ''λεπτό'' χέρι, δυστυχώς οι κινεζοι βάζουν ''ένα τόνο'' για να ''φεύγει'' γρήγορα το όργανο στην παραγωγή )
Χωρίς λοιπόν να έχω πιάσει ποτέ αυτή την κιθάρα, είμαι σίγουρος ότι θα έχει λούστρο πολυαιθουράνης τόσο χοντρό που θα χαλάει την αίσθηση (σε σχέση με μια gibson μιλάμε πάντα, μπορεί εσένα να μην σε πειράζει, για μένα όμως είναι κάπως σημαντική λεπτομέρεια

). Επίσης λόγω της χαμηλής τιμής πιστεύω τέτοια μαζικώς παραγόμενα προϊόντα θα υστερούν σε ποιότητα parts : Αντί να αλλάζεις μαγνήτες (που απότι κατάλαβα είναι οκ, αλήθεια τί ενισχυτή έχεις? αν δεν έχεις πολύ καλό μην περιμένεις τρελή διαφορά...

) πάρε καμμιά ποιοτικότερη γέφυρα, nut, κλειδιά (μπορεί να είναι ΟΚ, απλά λόγω χαμηλής τιμής λέω εγώ τώρα...)
Α, και εννοείται ότι θα κάνεις αναμφισβήτητα set-up...
Επειδή όσο να'ναι, 200 ευρώ δεν θεωρούνται και πολλά (ενοοώ για να πάρεις όργανο, μην παρεξηγηθώ) don't worry...πάρε την κιθαρίτσα αφού γουστάρεις να έχεις LP και κάνε τα γούστα σου...με τις συμβουλές που σου λένε τα παιδιά εδώ, μπορείς να εκμεταλλευτείς το όργανο στο έπακρον! (ΚΑΙ για live, why not!)