Λοιπόν, η άσχετη διαπίστωση της ημέρας, που είναι λίγο-πάνω-κάτω σχετική με το θέμα.
Βρίσκομαι σε διακοπές (και καλά), κι είμαι αραχτός στας εξοχάς με μια Hofner Shorty.
Έχω φέρει μαζί (με σκοπό να παρατήσω εδώ) μια homemade καμπίνα με ένα Jensen Mod 6 15" (6"), και δυο ενισχυτάκια, ένα Noisy Cricket MkII (βλ. νήμα Αδριανού σχετικά) και έναν Marshall MS-2.
Στον Marshall MS-2 έχω κάνει ένα υποτυπώδες mod για να οδηγεί εξωτερικό μεγάφωνο (βύσμα που κόβει το εσωτερικό/ενσωματωμένο μεγαφωνάκι).
Ο ενισχυτής, σε συνδυασμό με την κιθάρα (humbucker) με έχει εξεπλήξει ευχάριστα.
Ωραιότατο γκάζι, που θυμίζει λάμπα (καθαρίζει άνετα με το volume της κιθάρας) και η ένταση του ικανοποιητική για να ενοχλώ τους δίπλα

Τον MS2 τον έχω χρησιμοποιήσει και στο σπίτι κατά καιρούς, αλλά δε μου άρεσε ο ήχος του. Δεν ξέρω, μπορεί να βελτιώθηκα ως κιθαρίστας, να φταίει ο καθαρός αέρας, η εξοχή, να κουφάθηκα, αλλά τον ευχαριστήθηκα!
Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά πριν τις διακοπές ήμουν στο στάδιο που βρίσκεσαι εσύ, σκεφτόμενος την αγορά ενός μικρού φορητού ενισχυτή (ή να φέρω και να παρατήσω εδώ τον εν-Αθήναις-υπάρχοντα)...