Φίλε Δημήτρη, άκουσα με προσοχή το video και ενώ μπορώ να πω ότι τα έκανες όλα αρκετά ικανοποιητικά, εν τούτοις η διασκευή στο σύνολο της δεν με διασκέδασε.. Ίσως κάποιο ρόλο να παίζει το γεγονός ότι δεν επέλεξες την αυθεντική κλίμακα του κομματιού (C+) αλλά έκανες transpose σε ψηλότερη κλίμακα με πιο μπάσα όμως φωνητικά.. Επίσης η γνώμη μου είναι ότι σε ένα τέτοιο κομμάτι είναι λίγο πέραν της φύσεως του κομματιού να βάζεις street χροιά στη φωνή σου.. Είναι σαφές ότι το αυθεντικό κομμάτι ασκεί τεράστια "επιρροή" σε οποιοδήποτε καλλιτέχνη αποπειραθεί να κάνει cover οπότε νομίζω ότι σε κρίνω λίγο αυστηρά.. Κατά τα άλλα, οι κιθάρες ήταν στο ύψος τους με εξαίρεση το εισαγωγικό άρπισμα το οποίο δεν το βρήκα πολύ του γούστου μου, αλλά αυτό είναι κάτι το υποκειμενικό.. To σολο μου άρεσε πάντως (από άποψη tone)..
Η φωνή σου (όπως ακούστηκε στο video και ηχογραφημένη με τα μέσα που είχες) δεν μπορώ να πω ότι ακούγεται εντόνως ενδιαφέρουσα, αλλά σίγουρα είναι πάνω από το μέσο όρο.. Προσπάθησε λίγο να "διατηρείς"τη προφορά σου σε όλη τη διάρκεια του κομματιού (π.χ. σε κάποια στροφή ακούγεται σωστή προφορά και στην αμέσως επόμενη καταλαβαίνεις ότι ο τραγουδιστής δεν είμαι native speaker).. Κατά τα άλλα, αν θέλεις να κυνηγήσεις μια καριέρα στη μουσική και θέλεις να τραγουδήσεις επαγγελματικά, δεν νοείται να συνεχίσεις την εξάσκηση μόνος σου.. Είναι πολύ βασικό να ξεκινήσεις μαθήματα φωνητικών με κάποιο δάσκαλο, ο οποίος θα σου μάθει σωστό breath control (άλλωστε η σωστή αναπνοή είναι το 80% του τραγουδιού), πως να μην καταπονείς τις φωνητικές σου χορδές, ιδιαίτερες τεχνικές που θα σου φανούν χρήσιμες (π.χ. belting, falsetto, head voice, κλπ.)..
Αυτά από εμένα.. Συγγνώμη αν κάπου σε στεναχώρησα, αλλά φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις ότι το κάνω για καλό σκοπό.. Keep it up!