Edward να σε καλά που έψαξες....τον υπόλοιπο εξοπλισμό τον έχω....μόνο η κιθάρα με λείπει! τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω είναι γύρω στα λεφτά της πρώτης κιθάρας...απλώς τις προάλες κάθισα και σκέφτηκα αξίζει να δώσω λεφτά σε μία ακουστική κιθάρα ή θα ήταν προτιμότερο να τα δώσω κατι παραπάνω για μια ηλεκτρακουστική??
Να' σαι καλα φιλε. Δεν κανει τιποτα
Η Fender ειναι παρα πολυ καλη κιθαρα σαν ποιοτητα κατασκευης, αρκετα καλος ηχος για τα λεφτα της.
Η Epiphone ειναι κατα την γνωμη μου πιο ομορφη απο την Fender με πιο μπασαριστο ηχο απο τις αλλες, λογω σωματος (Advanced Jumbo).
Η Takamine ειναι κουκλα, λογω satin φινιρισματος και εχει φοβερο ηχο με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.
Η Ibanez ειναι φοβερη με καλη κατασκευη επισης, με το δικο της κουρδιστηρι, γλυκος ηχος, μονο που εμενα προσωπικα με ενοχλησε λιγο το μπρατσο της, μου φανηκε λιγο παχυ.(επισης εγω την δοκιμασα σε φυσικο χρωμα. Δεν παιζει καποιο ρολο, απλα το μαυρο ειναι λιγο βαρετο χρωμα, οποτε αν ενδιαφερθεις για ibanez, θα σου προτεινα να την βρεις σε φυσικο χρωμα)
Τωρα αν θες προσωπικη γνωμη, κοιτα την Εpiphone και την Τakamine, αλλα επειδη ειναι ''στενο το ζωναρι'' απ'οτι καταλαβα, τσεκαρε την Epiphone, αν μπορεις να την βρεις σε καποιο μαγαζι.
Αυτα τα ολιγα....