Αφού η κιθάρα μου έκανε τον γύρο της Ευρώπης
Hub 3 - Birmingham Your parcel has been received at our sortation hub
Aschaffenburg The parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates.
Hφrsching The parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates.
Budapest The parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates.
Bukarest The parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates.
Thessaloniki The parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates.
Thessaloniki The parcel is in transit on its way to its final destination.
την παρέλαβα το πρωί..
Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να βγάλω φωτογραφίες γιατί παρέλαβα την κιθάρα την έπαιξα λίγο να δω ότι όλα ειναι λειτουργικά και ξαναέφυγα θάλασσα..
Κάποια πρώτα συμπεράσματα(να τονίσω ότι όπως όλες οι καινούργιες κιθάρες και αυτή χρειάζεται σετάρισμα):
-Ο Thomann κάνει καλύτερες συσκευασίες από το dv247.Το κουτί της κιθάρας που ήταν μέσα σε άνα άλλο κουτί της DPD(UK) είχε ανοιχτεί,δεν ξέρω για ποιον λόγο,με αποτέλεσμα η ταινία να πιάνει μόνο από την μία μεριά.Φυσαλίδες κανενός τύπου πουθενά.Μόνο της DPD το κουτί μέσα είχε κάτι ρετάλια-χαρτόνια..Μήπως το relic γίνεται καθ'οδόν;
-Kαλή ταστοδουλειά,καλό και ποιοτικό hardware
-Νut κλάφτα χαράλαμπε..
-Τo relic στο καπάκι είναι πειστικό και όμορφο,το relic στην πλάτη και στο μπράτσο είναι σαν να το έκανε το 5άχρονο ανηψάκι μου.
Οπότε με μια πρώτη ματιά η κιθάρα θέλει το απαραίτητο σετάρισμα και nut..