Τις τελευταίες μέρες ασχολήθηκα αρκετά με την κιθάρα η οποία έχει πια καινούργιο nut, χορδές και είναι σεταρισμένη.
Οπότε ήρθε η ώρα να βγάλω κάποια πρώτα συμπεράσματα.
Επειδή έχουν περάσει από τα χέρια μου αρκετά les paulοειδή της κατηγορίας 150 έως 400 ευρώ(ΗΒ ΗΒL500,J&D LC 3,Epiphone Sobe,κ.ά.)μπορώ με σιγουριά να πω ότι όταν η Lemon Drop σεταριστεί,δίνει την αίσθηση κιθάρας πολλαπλάσιας αξιας.
Αυτό φάνηκε και όταν την πήγα σε ένα προβάδικο ενός φίλου, ο οποίος ενθουσιάστηκε τόσο, που της έβαλε blue tape στο headstock
και την έδωσε σε κάποιους από τους κιθαρίστες που πέρασαν.Όλοι,εκτός από έναν που αναγνώρισε την κιθάρα,νόμιζαν ότι είναι 3πλάσιας αξίας τουλάχιστον..
Πιστεύω ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα value for money της κατηγορίας κάτω των <500 ευρώ
Τώρα όσο αφορά την τελευταία αναβάθμιση που θα της κάνω,δηλαδή τα ηλεκτρικά έχω ένα μικρό θέμα.
Εγώ μέχρι τώρα έκανα κολλήσεις με το Versatip Dremel που όμως τελευταία μου βγάζει αστάθεια στην ένταση.
Μπορεί το kit να γράφει 34,95 λίρες αλλά αν επιλέξεις push-push(+6 λίρες),τότε μαζί με τα ταχυδρομικά φτάνει χαλαρά στις 48,95 λίρες,δηλαδή στα 62 ευρώ.....
Και επειδή δεν είμαι για να λιώνω κανένα pot,μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια λύση στη Θεσσαλονίκη και ποια χρεώση να θεωρήσω αναμενόμενη;