Καλημέρα συμφορουμίτες. Πριν απο 8 χρόνια, όταν και ξεκίνησα να ασχολούμαι με το συγκεκριμένο σπορ αγόρασα την πρώτη μου ηλεκτρική κιθάρα. όντας παιδάκι ακόμα και με μηδενικές γνώσεις αγόρασα κιθάρα μόνο κ μόνο λόγω εμφάνισης

Αγόρασα λοιπόν μία τύπου στρατ και συγκεκριμένα αυτή
http://musica.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CE%9C%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%99%CE%9A%CE%91%CE%9F%CE%A1%CE%93%CE%91%CE%9D%CE%91/%CE%9A%CE%99%CE%98%CE%91%CE%A1%CE%95%CE%A3/%CE%97%CE%9B%CE%95%CE%9A%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%95%CE%A3/STAGG/I-300BROWNBURSTGTR012037.htmlΠέρασαν τα χρόνια, άλλαξα 1-2 κιθάρες ακόμα και "έφτιαξα" κάπως τον εξοπλισμό μου (όχι τπτ πάρα πολύ ακριβό, αλλά ικανοποιητικά πράγματα). Παρόλα αυτά έχω δεθεί πολύ με την συγκεκριμένη κιθάρα και τον τελευταίο καιρό γυρίζει στο μυαλό μου η σκέψη να επενδύσω πάνω της χρήματα (έστω κ αρκετά και σταδιακά) για να την αναβαθμίσω ετσι ώστε να έχει έναν αξιοπρεπή ήχο και ένα αρκετά καλό playability.
Η πρώτη σκέψη που έκανα (και πραγματοποίησα ήδη) ήταν να τις αλλάξω μπράτσο. Έβαλα ενα μαπλε με ταστιέρα μαπλε το οποίο την έκανε αρκετά πιο εύκολη στο παίξιμο.
Τα επόμενα που σκεφτόμουν ήταν αλλαγή μαγνητων, γέφυρας κλειδιών κτλ δηλαδή ένα γενικό ρετούς.
Πάνω σ αυτό θα θελα τις γνώμες και τις προτάσεις για το αν και κατά πόσο θα άξιζε να επενδύσω πάνω της χρήματα τα οποία μπορεί να ναι 3-4 φορές πάνω απο την αξία της.
Υ.Γ τα βασικά της προβλήματα τώρα είναι:
α) Πολύ άβολη παικτικά, είδικα πριν αλλάξω μπράτσο, τώρα κατι γίνεται
β) Χάλια Ακσιον
γ) Ο ηχός απο τους μαγνήτες ακούγεται απαίσιος (για τ δικά μου χαρακτηριστικά). Πολύ μουντά καθαρά (σε σημείο που δεν τα λες και πλ καθαρά) και πλ μέτρια βρώμικα. Επίσης το αουτπουτ είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό. Πρέπει να ανεβάζω 3-4 σκάλες τον ενισχυτή για να χει την ίδια ένταση με τις άλλες κιθάρες μου (που είναι πασιβ κ αυτές)
δ) Έχει σχετικά μικρό σαστειν
ε) Ξεκουρδίζεται συχνά
στ) Για κάποιο περίεργο λόγο το Jack plug της ξεβιδώνεται χωρίς λόγο την ώρα που παίζω
Συγγνώμη για το τεράστιο ποστ. Περιμένω απαντήσεις σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.