Μάθε τέχνη κι άστηνα...
Μερικοί από εδώ μέσα ξέρετε ήδη ότι θα παίζω σε ένα μεζεδοπωλείο (μετά από 20+ χρόνια αποχής από τα λαϊκά πάλκα) μαζί με έναν φίλο που γνωριστήκαμε εδώ στο kithara... άτιμη κρίση...
Ξεκινάμε τέλη Οκτωβρίου, και αφού φάμε την κρυάδα της πρώτης βδομάδας και στρώσουνε λίγο τα γέρικα χέρια μας στην καθημερινή εργατιά,
λέω να μαζευτούμε όσοι πιστοί στο εν λόγω μαγαζί, να φέρει ο καθένας ό,τι όργανο νομίζει ότι θα συνεισφέρει στην βραδυά, από κιθάρα μέχρι ντέφι, καθώς και φωνές, αντρικές και γυναικείες. Μια κιθάρα (την δικιά μου) και ένα μπουζούκι (του Μίλτου) θα τα έχουμε σίγουρα πάντως...
Με το αφεντικό του φόρουμ όπως και με μερικούς άλλους (vag, ακούς?) το συζητάμε και προσπαθούμε να το οργανώσουμε καιρό τώρα, χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα που μας έπεσε το μαγαζί ουρανοκατέβατο λοιπόν, λέω να μην χάσουμε την ευκαιρία.
Εννοείται ότι η βραδυά θα έχει λαϊκή κατεύθυνση, αλλά αν παρεκτραπούμε σε πιο rock ατραπούς δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, το μέρος είναι μικρό και θα το επανδρώσουμε πλήρως εύκολα χωρίς να ανησυχούμε αν θα ενοχληθούν άλλοι πελάτες.
Δεν θα πω το όνομα του μαγαζιού, (δεν θέλω να του κάνω και διαφήμιση), απλά θα πω ότι είναι στο Παγκράτι, κεντρικά, ώστε να κανονιστείτε.
Περιμένω εκδήλωση ενδιαφέροντος και προτάσεις για τον χρόνο διεξαγωγής
Άιντε, γιατί πολύ καταπέσαμε τελευταία, και ως άτομα και ως forum...