γειά σάς,είμαι 19 χρονών κ άποφάσισα να γραφτώ σε κάποιο ωδείο για να μάθω κιθάρα.δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με κάποιο μουσικό όργανο κ δεν έχω ιδέα.αν με ρωτήσετε για την μουσική που γουστάρω είναι η ηλεκτρονική τύπου massive attack,prodigy κ πάει λέγοντας ενώ σε ποιό rock λίγο mogwai κ ότι να ναί απο τα υπόλοιπα κ άν είναι βάλτε μέσα κανά πόπ με λίγο ρόκ τύπου coldplay,james morrison μία στίς χίλιες αν μ αρέσει κάτι.τα λέω μήπως βοηθάει να μ πείτε τι να αρχίσω.
λοιπόν πήγα στο ωδείο κ ο καθηγητής μ είπε να αρχίσω ότι μ αρέσει αλλα πιό πολύ έδειχνε ότι με πήγαινε πρός κλασική κ έτσι στο πρώτο μάθημα συμφωνήσαμε να αρχίσουμε κ άρχισε να μ δείχνει κάποια πράγματα.το θέμα είναι ότι κάπως το μετάνιωσα όταν έφυγα γτ δέν είχα ιδέα ότι με την κλασική παίζεις τόσο κλασικά κομμάτια κ όχι τόσο τα πόπ κ εντάξει έλεγα μέχρι να την μάθω παίζω μετά ηλεκτρική κ τα πιό ρόκ κομμάτια.έψαξα κ έμαθα ότι υπάρχει η ακουστική εκτός απο κλασική,ηλεκτρική κ μπάσο.όλες ενδιαφέρον κ θα ασχοληθώ αν μπορέσω με όλες τους αλλα πρώτα να αρχίσω κάποια.
το θέμα έιναι ότι δεν θέλω να παίξω κλασική πάνω απο ένα χρόνο γιατί δεν έχω υπομονή,θέλω να μάθω τα βασικά να κάνω εξάσκηση κ να αρχίσω να βγάζω κομμάτια μόνος μ κ αν τύχει με καμία παρέα να εννοθούμε να παίζουμε μαζί.
ακόμα αν κάποιος μπορεί αναλυτικά να δώσει μία απάντηση για τίς διαφορές κλασικής κ ακουστικής θα βοήθαγε γιατί σε τόσα forum όλοι λένε δύο πράγματα κ κάποιος ξανά ανοίγει θέμα για αυτό.
με τι να αρχίσω εσείς λέτε σύμφωνα με τα παραπάνω?θέλω να ξέρω γιατί σε καμία εβδομάδα έχω μάθημα κ πρέπει να του πώ αν αλλάξω την γνώμη για να μήν το μετανιώσω.επίσης λίγο άκυρο αλλά με χαλάει να κάθομαι με το στύλ αυτό που κάθοναι αυτοί που παίζουν κλασική μ είναι κάπως αλλά αν πρέπει να συνεχίσω εγώ συνηθίζω.
να πώ ότι κλασική δεν ξεκίνησα μόνο σάν μία πρόκληση γιατί απο ακούσματα είμαι εντελώς στην απο έξω σύμφωνα με την πρώτη παράγραφο πιστεύω αλλα γιατί νομίζω ότι θα μ είναι πιό εύκολο να πάω στην ακουστική μετά κ ηλεκτρική η μπάσο.
δεν ξέρω τι να κάνω.