Update:
Παρελήφθησαν σήμερα οι Tung-Sol 12AX7 Reissue V1 & Tung-Sol 12AT7W.
Τις κούμπωσα επάνω.
Η 12AX7 που είναι στην προενίσχυση μου έδωσε ένα τσακ περισσότερο gain απ' ότι η κινέζικη που φόραγε.
Η 12AT7 στην έξοδο, ανάθεμα κι αν κατάλαβα διαφορά

Πρέπει να έδωσε 1dB το πολύ περισσότερη ισχύ

χωρίς να αλλάξει κάτι στην χροιά.
Να σημειωθεί βέβαια ότι συζητάμε για ένα αμφιβόλου ποιότητας ηχείο των 4".
Περιέργως, αν και κέρδισα σε παραμόρφωση και δεν το ήθελα αρχικά, μου αρέσει περισσότερο από την "μαμά" κινέζικη.
Γενικά, με το ηχείο που έχει, η αλλαγή στις λάμπες είχε μια σχεδόν ανεπαίσθητη διαφορά. Προς το καλύτερο πάντως, τουλάχιστον για τα δικά μου αυτιά. Όχι όμως τέτοια που να απαιτεί αλλαγή εδώ και τώρα.
Αυτό που είδα όμως όλες αυτές τις ημέρες που έχω τον ενισχυτάκο είναι ότι ο ήχος βελτιώθηκε κατά πολύ καθώς στρώθηκε το μεγάφωνο.
Last, but not least που λέμε κι οι Έλληνες, κούμπωσα τον ενισχυτή σε μια καμπίνα με 8" μεγάφωνο (στην πραγματικότητα, στην καμπίνα του combo ενισχυτή μου αφού προστέθηκε το αντίστοιχο jack). Εκεί πραγματικά ο ενισχυτής μεταμορφώθηκε. Και δεν λέει τίποτα ούτε κι αυτό το marshalοκινεζομεγάφωνο.
Μετά τον πέρασα και στο line-in του ενισχυτή όπου ο ήχος του φάνηκε ακόμα πιο γλυκός (απ' ότι κατάλαβα δεν πρέπει να περνάει καν από την τελική λάμπα αλλά μόνο από την προενισχύτρια).
Θενξ και πάλι για τις πληροφορίες!
Αντώνης.