Hello world!!!!!! Μπραβο και ξανα μπραβο!!! Ενα μεγαλαο ευχαριστω στον Maejima για τις ιδεες του και φυσικα στον Ανδριανο για τις ιδεες και το implementation!!!!!! Νομιζω οτι μπορεις και να το πατενταρεις και να τους το στειλεις στην tc electronics...... Ετσι για το γ**ωτο....
Σας ευχαριστω πολυ για τις ιδεες-προτασεις-λυσεις. Θα αρχισω αμεσα την κατασκευη.
Επισης θελω να προσθεσω-ρωτησω κατι. Εκτος απο τον marshall εχω εναν epi vj combo modded σε tweed και ελεγα αναμεσα στο Out του switch σου και στο in του amp να βαλω καταρχην τα πεταλακια μου και μετα ενα Α/Β switch. Ετσι θα εχω:
A > πεταλακια > Marshall
B > πεταλακια > Epiphone
Η απορια μου ειναι η εξης. Ανεξαρτητα της θεσης στο switch σου Α η Β το σημα θα πηγαινει στα πεταλια και μετα στον Α η Β ενισχυτη μου, σωστα μεχρι εδω?
Αν ναι τοτε ας πουμε οτι το A/B switch μου θα ειναι στην θεση Β (Epiphone) και επισης ας πουμε οτι το switch σου ειναι στην θεση Β (τις βαφτιζω θεση Α: Nova drive και θεση Β: Nova fx loop). Σε αυτην την περιπτωση ιγουρα δεν θα εχω τα modulation effects της πεταλιερας και δεν θα εχω και το drive. Αυτο ειναι λογικο και θεμητο. Το θεμα ειναι αν θα εχω καν ηχο...... Γιατι δεν ξερω αν με το switch που εχεις φτιαξει θα "ξυπναει" το fx loop του Marshall και θα θελει σωνει και ντε σημα στο in του ενω εγω το στελνω στον Epiphone.
Ειπα οτι αφου το εφτιαξες να σου βαλω και αλλη μια παραμετρο στην ομολογουμενως δυσκολη εξισωση....... Το ολο concept και η σκεψη εξαλλου ξεκινησε απο την ιδεα να μπορω να εκμεταλευτω τον Marshall + nova as modulation pedal + as modulation/drive pedal και τον Epiphone + nova as modulation/drive pedal και το καλυτερο....: σε αυτα να μπορω να βαλω και τα guv'nor mk1, proco rat 2 mk1 και ενα marshall supa-wah original.......
Ξερω ξερω...ετοιμαζεσαι να αρχισεις να με βριζεις....... χεχεχεχε
υγ: τωρα συνειδητοποιησα οτι τα πεταλακια μπορουν να μπουν πριν το adr1anos-switch (maejima δεν το προσεξα οταν εγραφα το παραπανω μηνυμα... με χαλασε το βραδυνο ξενυχτι για να δω nba και το πρωινο ξυπνημα για να ερθω γραφειο....). Οποτε το Α/Β μου μπορει να μπει μετα αλλα και παλι δεν ξερω την συμπεριφορα του marshall. Λογικα θα εχω:
Κιθαρα > πεταλακια > switch > Α/Β >....... A Marshall η B Epiphone
Υποπεριπτωσεις:
1.
Switch στην θεση "Nova drive" και το Α/Β στην Α:
Κιθαρα > πεταλακια > nova modulation/drive > Marshall
2.
Switch στην θεση "Nova drive" και το Α/Β στην B:
Κιθαρα > πεταλακια > nova modulation/drive > Epiphone
3.
Switch στην θεση "Nova fx loop" και το Α/Β στην A:
Κιθαρα > πεταλακια > nova modulation > Marshall
4.
Switch στην θεση "Nova fx loop" και το Α/Β στην B:
Κιθαρα > πεταλακια > nova bypassed (

?) > Epiphone
Αυτο πιστευω οτι δεν θα παιξει αν ο Marshall ενεργοποιει την λουπα και περιμενει φορτιο στο in του.....
Καλα δεν τα λεω?