Ακομα και απο wormoth να χρειαστει να βαλω θα το κανω. Δεν με νοιαζουν το logo της fender στο headstock. Το μονο που με νοιαζει ειναι να παιζει καλα..... Αυτο ειναι η κιθαρα εξαλλου... Οχι η μαρκα, αλλα ο ηχος....
Κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί οτι θα "παίζει καλά".
Οι πιθανότητες είναι σίγουρα με το μέρος σου αλλά όταν ταιριάζουμε ένα μπράτσο με ένα σώμα ποτέ δεν είμαστε 100% σίγουροι για το τί ακριβώς θα βγεί ηχητικά, πάντα πρέπει να κρατάς μιά επιφύλαξη, μικρή έστω.
Εγώ έχω αλλάξει το μπράτσο της strat μου με ένα της warmoth, το οποίο είχα παραγγείλει ακριβώς στα μέτρα μου...
(10" radius, 6105 frets, quartersawn maple, '59 roundback contour..)
Το μπράτσο παίζει σαν όνειρο.
Ακούγεται όμως σαν όνειρο?.....όχι!
Αναπολούσα τόσο πολύ τον ήχο της κιθάρας με το παλιό της μπράτσο που αυτή τη στιγμή το έχω (το παλιό) για αλλαγή τάστων ώστε να το ξαναβάλω επάνω..
Και όλα αυτά αφού έζησα με το warmoth σχεδόν δύο χρόνια, με ηχογραφήσεις, πρόβες, live κλπ..)
Θα μου πεις, δεν θα μπορούσε το καινούριο μπράτσο να ακούγεται καλύτερα απο το παλιό?
Φυσικά και θα μπορούσε, όπως είπα και στην αρχή οι περισσότερες πιθανότητες είναι με το μέρος σου, στην δικιά μου περίπτωση όμως δεν συνέβει έτσι.
Αν το αποφασίσεις πάντως πρόσεξε λίγο τι θα παραγγείλεις γιατί νομίζω (δεν είμαι 100% σίγουρος) οτι ένα μπράτσο ήδη "τρυπημένο" για αμερικάνα fender ΔΕΝ θα ταιριάξει με τις τρύπες που έχει το σώμα μιάς japan fender.