Αρχίζω και νιώθω λίγο ένοχη που άνοιξα το θέμα να πω την αλήθεια, έχω βλέπετε το βίτσιο να πιστεύω στις καλές προθέσεις των ανθρώπων..ακόμη!
Ευελπιστώ να επιδείξουμε όλοι τον πολιτισμό μας και να μη παρεκτραπούμε.
Για το λόγο αυτό θα πάω πάλι πλάγια με το θέμα και θα πω τον πόνο μου...χαχα
Χθες επιστρέφοντας από εκπαίδευση για μια νέα δουλειά,κατέληξα να πάρω ταξί για να πάω σπίτι μου, στις 11 το βράδυ, μετά από 2 ώρες αναμονής στη στάση για το επιθυμητό λεωφορείο-τρόλλευ.
Συγγνώμη αλλά αυτό λέγεται πρωτεύουσα?

Να σταματάνε δρομολόγια από το απόγευμα λόγω συγκεντρώσεων? ήμαρτον!
καλέ ,στην πάτρα που ζούσα, αν υπήρχε πρόβλημα κι έκλεινε κάποιος δρόμος, έκαναν παράκαμψη τα λεωφορεία και, εκτός από μια μικρή καθυστέρηση, δεν υπήρχε πρόβλημα.
Χθες ήμουν στη στάση επί 1 ώρα και δε φτάνει που με ζάλισε δίπλα μου μια γρια(αυτό έχει σχέση με το βίντεο του λαζόπουλου χαχα) που έλεγε για τα δεινά που θα μας βρουν αν αλλάξουμε τρόπο διακυβέρνησης, στο τέλος αναγκάστηκα να πληρώσω ταξί για να πάω σπίτι μου.
Για αυτό σας λέω,άσχετο

, ας ψηφίσουμε δυναμικά όσοι μπορούμε, μη καταστραφούμε από όσους φοβούνται να αλλάξουν συνήθειες..!
Το κορυφαίο σχόλιο το άκουσα από έναν αναλυτή χθες, πως αν έβγαιναν στη δημοσιότητα τα γκάλοπ αυτών των ημερών, πολλοί θα έχαναν τον ύπνο τους, από τους βολεμένους.
Ψάξτε λίγο στο διαδίκτυο και θα βρείτε πολλά τα οποία δε λέγονται στα κανάλια και τις εφημερίδες!
Κλείνοντας, ο χορός του ταχυδρομείου καλά κρατεί, αν σκεφτείς πως χθες το πρωι μας "ξύπνησε" ταχυδρόμος κομμάτων για να μας δώσει επιστολές υποψηφίων και σήμερα, ενώ μένω σε περιοχή που ανήκει στη β'αθηνών, μας ήρθαν ψηφοδέλτια υποψηφίων της α'αθήνας..!
πεταμένα λεφτά μόνο και μόνο για να σε εκνευρίζουν...!!!!
βρε κοιτάξτε να εξυπηρετείτε τον κόσμο με τα μέσα μεταφοράς που τα χρυσοπληρώνει...αμαν πια
άντε καλό σας απόγευμα
υ.γ.ακόμη δεν έχω βρει χρόνο να διαβάσω κάποια ποστ στις σελίδες 2-3...ελπίζω να το κάνω σκ!