antonis_mh βασικά άρχισα να κοιτάω για κιθάρα όταν είδα την καινούρια prophecy της epiphone! (
http://www.youtube.com/watch?v=tGZTUfDJz14 ). Απ' ότι διάβασα όμως θα καθυστερήσει πολύ (ιούνιο στην αμερική και έχει ο θεός...) οπότε την εγκατέλειψα και το γύρισα στις ltd λόγω της καλύτερης ποιότητας (απ'ότι διάβασα πάντα), του πιο compact σχήματος και του EMG 60 που βγάζει καλύτερα clean από τον 85αρη.
p.s. : βέβαια αυτός ο έβενος στη ταστιέρα και τα inlays της prophecy είναι όλα τα λεφτα
kkmspm η αλήθεια είναι οτι θα προτιμούσα τους Duncan (άλλωστε όλοι οι καλλιτέχνες που ανέφερα πέρα από Metallica με passive παίζουν) αλλά η fm εμφανισιακά μ αρέσει πολύ περισσότερο και επίσης έχει και αυτό το compact σχήμα που ανέφερα παραπάνω. Στη χειρότερη περίπτωση αλλάζω μαγνήτες κιόλας... Επίσης σήμερα δοκίμασα μια eclipse και το μπράτσο μου άρεσε αν και το βρήκα λίγο πλατύ (φαντάζομαι λογικό αφού τρία χρόνια τώρα παίζω με strat). Όσο για το floyd rose απ' 'οτι μου έχουν πεί είναι ψιλοβάσανο οπότε αποφάσισα ότι δεν είναι και το πλέον απαραίτητο για μένα. (δεν έχω σκοπό να γίνω kerry king στη θέση του kerry king

)
kosthrash o bugera που προτείνεις είναι τόσο ανώτερος από τον line6? Σχεδόν στα ίδια λεφτά είναι. Btw που βρίσκω αγγελίες για μεταχειρισμένες?