Είχα τους SCN και όσο κι αν προσπάθησα να τους κάνω να μου αρέσουν, δεν τα κατάφερα. Πολύ "αποστειρωμένος" ήχος. Τους έλειπε η "ψυχή". Θα έλεγα εδώ ότι "αυτό είναι προσωπική άποψη" αλλά δυστυχώς αν κάνεις μια βόλτα στα forums και ιδιαίτερα στα fender-fan forums, θα διαβάσεις πάνω κάτω τα ίδια.
Από την άλλη, ποτέ δεν μου έκανε και τόσο κλικ η λέξη "reissue". Ναι μεν, αν μου έβαζες το μαχαίρι στον λαιμό θα διάλεγα την 62' για τον ήχο της και μόνο, αλλά και εμένα δεν μου αρέσουν τα vintage τάστα. Τα είχα αρχικά στην γιαπωνέζα μου και το κακό τους είναι ότι λιώνουν πολύ γρήγορα, αν παίζεις και συχνά, καθώς έχουν εξ' αρχής λίγο ψωμί και δεν είναι ότι καλύτερο για heavy bends. Οπότε αν την πάρεις και μεταχειρισμένη μπορεί ίσως να θέλει και άμεσα refret/recrown.
Η deluxe κατά τα άλλα είναι μοντέρνα κιθάρα και έχει -κατ' εμέ- καλύτερη ποιότητα κατασκευής.
Στην θέση σου θα έπαιρνα την deluxe και πιθανότατα, αφού την έπαιζα πολύ ώστε να δω αν μ'αρέσει ο ήχος της, θα άλλαζα τα ηλεκτρικά και θα έβαζα 3 μονούς, Texas Specials, ή 69' ή 57/62 ή αν αντέχει η τσέπη σου (που έχεις αποδείξει ότι αντέχει

) κάτι σε πιο boutique (Kinman κτλ).
Οπότε reissue για τον ήχο των πολύ καλών μαγνητών της και deluxe για την γενικότερη κατασκευή του οργάνου. Και επειδή (για μένα) ο ήχος στην ηλεκτρική είναι 90% οι μαγνήτες, μάλλον θα πήγαινα για την deluxe, και θα της άλλαζα τα σωθικά.
Υ.Γ. Αν ακολουθήσεις την λύση που προτείνω, ξέρεις που θα πας για να αλλάξεις τα ηλεκτρικά, μην τα ξαναλέμε