Παίζει να γνωρίζετε κάποιο μαγαζί με μουσικά όργανα που να ζητά υπαλλήλους;;
Να υποθέσω πως έθεσες το ερώτημα αστειευόμενη έτσι;;;
α ωραία πράγματα... με βλέπω καλοκαιρι πλ. συντάματος με Κιθάρα! be there!
Καλά,ευτυχως στην Ελλάδα παίζουν πολλές πλατείες και θα υπάρχουν θέσεις εργασίας για όλους..
Επίσης να πω ότι δυστυχώς μετά από την θητεία μου σε ένα από τα μεγάλα μαγαζιά-supermarket μουσικών οργάνων χάθηκε η μαγεία του όλου θέματος...Τεχνοκράτες μπλεγμένοι με μουσική..
Σε άλλο που δούλεψα όπου ήταν πιο μαζεμενο,είχε και επισκευές και οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού το είχαν ανοίξει απλά επειδή όλη τους την ζωή είχαν να κάνουν με κιθάρες,υπήρχε η μαγεία..
Καλά ήμουν και φοιτητής,νέο παιδί,επιρρεπής σε μουσικορομαντισμούς και με δέος για τον τάδε και τον δείνα..
Φυσικά μετά επήλθε, μερικώς, η απομυθοποίηση..
Α, και αν δουλέψεις σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη,πάντα πρέπει να είσαι ενημερωμενος γιατί κυκλοφορούν και υπερ-νίντζα που ξέρουν να αναγνωρίζουν δια γυμνου οφθαλμού όλες τις ποικιλίες του brazilian rosewood και μπορεί να σου ζητήσουν πλήρες review κάποιου ενισχυτή που παρουσιάστηκε επίσημα μόλις την προηγούμενη μέρα στην Denbigh Road..
Στην επαρχία,πιο light..
μπα...εγώ πιστεύω πως γυναίκα....σε κιθαρομάγαζο...που θα τους μιλάει για τις διαφορές του τάδε μαγνήτη απ'τον τάδε...ή της τάδε les paul από την άλλη....μάλλον θα ναι ιδιαίτερα τραβηχτικό!
αρκεί βέβαια να ξέρει το αντικείμενό της! ε Denia??
H αλήθεια είναι ότι αν με το που έμπαινα σε μουσικομάγαζο με σοβαρούς σκοπούς και όχι κανά fast fret και
ερχόταν μια κοπέλα του τύπου:
-"Γεια σας,πως μπορώ να σας βοηθήσω;"
Ασυναίσθητα η απάντηση θα ήταν:
-"Μπορείς να μου φωνάξεις το παιδί για τις κιθάρες"