Αχ τι έχουμε πάθει όλοι με τις ovation! Από την πρώτη φορά που τις είδαμε στην Ελλάδα να τις κρατάει ο Νταλάρας μέχρι και σήμερα είναι ίσως οι πιο όμορφες ακουστικές - ηλεκτρακουστικές που κυκλοφορούν.
Tο όργανο που έχεις πρέπει να σε εμπνέει να το βγάζεις από τη θήκη του και να το παίζεις... Λεπτομέρειες σε θέματα χροιάς ήχου κλπ για τα αγύμναστα ερασιτεχνικά μας αυτιά μοιραία θα έρχονται σε δεύτερη μοίρα όταν κοιτάμε τη μοναδική σιλουέτα των ovation.
Μακρυγόρησα με τον καημό μου... κάποια στιγμή θα πάρω κι εγώ σίγουρα μία!
Στο ζουμί τώρα, ότι είπανε τόσο ο georgemel όσο και ο Απόλλων ισχύουν. Unplugged η taylor που έχεις μάλλον θα έχει καλύτερο ήχο (αν και πάλι υποκειμενικό είναι) από τις ovation με πλαστική πλάτη. Αυτά τα όργανα και ειδικά κάποια ακριβά μοντέλα τους έχουν ένα τελείως διαφορετικό ήχο (εγώ τον βρίσκω λίγο "πλαστικό") που αξιοποιείται 100% μέσω ενισχυτή.
Το ξερεις επίσης ότι είμαι fun των Yamaha, τη δικιά μου δεν την αλλάζω με τίποτα.
Αλλά αν θέλεις να παίζεις με μια πραγματική κούκλα και δεν έχεις λεφτά για μια Gibson Songrwiter, οι ovation είναι μονόδρομος.
Listen to your heart!
edit: πολύ ωραία αυτή που σου αρέσει, εγώ θα πήγαινα για την CC 44S-5 (για κανέναν ιδιαίτερο λόγο, έτσι!)