Συγγνώμη, αλλά δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω. Δεν καταλαβαίνω γιατί κολλάς τόσο πολύ στο ξύλο από το οποίο είναι φτιαγμένο το σώμα του συγκεκριμένου μοντέλου. Θα μπορούσες να ξεχωρίσεις δύο κατά τα άλλα πανομοιότυπες κιθάρες που διαφέρουν μόνο στα ξύλα; Επίσης έχω την αίσθηση (χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος γιατί δεν είσαι σαφής) ότι αποδίδεις ακόμα την όποια διαφορά τιμής έτυχε να βρεις στο γεγονός ότι πρόκειται για διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου μοντέλου, κάτι το οποίο μάλλον δεν ισχύει. Όσο για την τιμή στην οποία την "κοστολογεί" η ιστοσελίδα του JHS, αυτή είναι η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης και σχεδόν πάντα η τιμή στην οποία θα βρεις μια κιθάρα στα μαγαζιά είναι χαμηλότερη από την προτεινόμενη.
Εν πάση περιπτώσει, αν βρήκες την V6 με 209 Ευρώ (και όχι λίρες όπως αυθαίρετα θεώρησα εγώ διαβάζοντας το πρώτο σου μήνυμα), θα σού πρότεινα να την τσιμπήσεις. Είναι τιμή ευκαιρίας, καλύτερη ακόμα και από του DV247, και νομίζω ότι δύσκολα θα βρεις καλύτερη strat σε αυτά τα λεφτά.