Το θέμα με την τεχνική το καταλαβαίνω απολύτως, ήθελα να μου εξηγήσεις λίγο τι εννοείς με το επιλογές φράσεων. Το παιδί που τυχαίνει να παίζει lead στα κομμάτια αυτά (καθώς εναλλασόμαστε γενικά) στη μεν Tracy Chapman παίζει ακριβώς ότι και το original ενώ στο summertime γενικώς έχουμε ακούσει καλά λόγια για το σόλο που "συνέθεσε". Τι ακριβώς δε σου έκατσε καλα;
Δεν μπορω να κανω αναλυση απο μακρυα και γραπτως,
Γενικα τα περισσοτερα bends της lead ειναι out of tune. Τα περισσοτερα μερη στερουνται ενδιαφεροντος, συνοχης και ρυθμικοτητας, απλα "filling the space".
Οι επιλογες ηχων (ακομα και στο Give Me One Reason, που ειναι σε σωστη κατεθυνση αλλα με μετριο τελικο αποτελεσμα), ειναι εκτος κλιματος και ποιοτητας των υπολοιπων tracks.
Αυτη ηταν η πρωτη εντυπωση μου με το που μπηκε στο summertime και συνεχισε μεχρι το τελευταιο κομματι.
Εκει που ειχε δημιουργηθει μια ωραια ατμοσφαιρα, και περιμενες να ερθει κατι (πχ η lead) να απογειωσει το κομματι, ηρθε και το γκρεμισε.
Με λιγα λογια η lead υποβαθμιζε το συνολο κατα την αποψη μου.
Λυπαμαι που το λεω, αλλα πρεπει να προσπαθησει αρκετα για να φτασει στο επιπεδο και την αισθητικη των υπολοιπων.
Ελπιζω η κακη (αλλα οχι κακοβουλη) κριτικη μου, να τον ωθησει να μελετησει και να βελτιωθει και να προσφερει θετικα στο συνολο.
Κι ο μονος λογος που εγραψα ειναι γιατι πιστευω πως εχετε στοιχεια να κανετε κατι καλο και οχι για να κανω κριτικη, την οποια αποφευγω.