Μιας και πριν 2 χρόνια περίπου είχα αγοράσει μια schecter hellraiser την deluxe όμως όχι την c1 από μαγαζί της Αθήνας να πω και γω τα εξής. Το binding είναι λευκό,η κιθάρα μου έχει χρώμα black cherry, επειδή τη έλεγξα εξονυχιστικά πριν την πάρω,ατέλειες σε headstock, γραμματοσειρά δεν υπάρχουν,με μια πολύ προσεκτική ματιά όμως μπορεί να ανακαλύψεις μικροατέλειες(πολύ πολύ μικρές) οι οποίες δεν φαίνονται εύκολα.Πριν την πάρω την δοκίμασα αρκετή ώρα,όπως και την c1.H κιθάρα έπαιζε ήδη πολύ καλά με τις χορδές που είχε πάνω, την υπάρχουσα μπαταρία και δεν μου έδωσε ποτέ την εντύπωση ότι ήταν ασετάριστη,τα ίδια μπορώ να πω ότι ίσχυαν και για τη c1.Bέβαια μετά από 1 μήνα περίπου η κιθάρα σεταριστηκε από το μαγαζί δωρεάν,αλλάχτηκαν χορδές και μπαταρία.
Οι συγκεκριμένες κιθάρες πλέον δεν φτιάχνονται μόνο στη Ν.Κορέα,αλλά σε Κίνα και Ινδονησία.Θα έπρεπε για εμένα πριν την πάρεις να την δοκιμάσεις και να την ελέγξεις αρκετά,ποιοτικά είναι πολύ καλές αλλά θέλουν έλεγχο.Το ότι την αγοράζεις ασετάριστη δεν σημαίνει ότι οι χορδές θα είναι κουρέλι,η μπαταρία θα είναι οφ και γενικώς δεν θα παίζεται..Εγώ προσωπικά για τις ατέλειες που αναφέρεις σε χεντστοκ κλπ θα προσπαθούσα να την αλλάξω.
Τέλος να πω ότι κατέληξα στην deluxe διότι ήταν φτηνότερη,εξίσου ποιοτική,περίπου ίδιο ήχο(με ίσως πιο στακάτο ήχο καθότι bolt on)αν και οι διαφορές ανεπαίσθητες και παρότι ελάχιστα βαρύτερη και χωρίς coil split την προτίμησα...