Εγώ πάλι, ανακάλυψα αυτόν σήμερα : " Brian Setzer" ο οποίος έχει να κάνει με ροκ εντλ ρολλ και όχι μπλουζ. Αν και δε γουστάρω ιδιαίτερα το ροκ εντ ρολλ, είναι ένας εξαιρετικός κιθαρίστας και με έβαλε στο τριπάκι να ακούσω τις εκτελέσεις του. Βέβαια αν και εγώ τον ανακάλυψα σήμερα, δεν φαίνεται να είναι καθόλου καινούριος...μάλλον κάτι σα μύθος είναι. Πολύ καλός και φωνητικά.
Μέσα εκεί στο youtubio ψάξιμο, εντόπισα αυτό το βιντεάκι που παίζει μαζί με την Ορχήστρα του Live στην Ιαπωνία.
Μπορώ να πω ότι κόλλησα μίαμιση ολόκληρη ώρα να βλέπω και να ακούω τον Brian και την ορχήστρα του.
Εξαιρετικοί μουσικοί, showman και τα δίνουν όλα. Εντύπωση μου έκανε ακόμη και το κοινό.
Απολαύστε τους!
Brian Setzer Orchestra - Live in Japan HQ *Ξέχασα να πω για τον JOhny, ότι έχει φοβερό παίξιμο και φωνή!και τα τραγούδια του δυνατά!εμένα πάλι στη πρώτο βίντεο σαν εμφάνιση, μου έκανε σαν Τεξανός αγρότης που του φορέσανε λάθος ρούχα! πιο καλά θα του πήγαινε κάνα τζιν τιράντες και μαμβακερό καρό πουκάμισο με κάνα 4χ4 dodge φορτωμένο ξύλα. Αλλά οκ ας πούμε ότι η ενδυμασία ταιριάζει με το κομμάτι. Στο δεύτερο βίντεο πάλι, αν και καμμία σχέση μέ τεξανό αγρότη αλλά κάτι από Back Street Boys, το ντύσιμο εντελώς άκυρο με το κομμάτι...που πα με τη φόρμα και το φανελάκι ρε καραμήτρο ? Blues παίζεις.