Εχω τη γιαγια της, την S33. Δεν ξερω κατα ποσο κυκλοφορει εδω γιατι εφτασε στα χερια μου υπερατλαντικως.
Μου την εκαναν δωρο πριν 5-6 χρονια περιπου. Μολις ειδα την τοτε τιμη της, μου εκανε μεγαλη εντυπωση, τρομερο value for money.
Το προβλημα που λες με το κουρδισμα προσωπικα δεν το αντιμετωπισα, στην ρχη μονο που ηταν καινουργια η κιθαρα και οι χορδες, μεχρι να "κατσουν" και να στρωσει. Εκτοτε κανενα προβλημα. Η εξελιξη της στα χρονια που την εχω ηταν καλη κατα τα γουστα μου, παραμενει πριμα αν κ εχει γλυκανει. Σε αντιθεση με την epi ενος κολλητου μου που εχουν διαφορα στην αγορα τους γυρω στον 1 χρονο, ιδιας κατηγοριας, και εχει γινει σημαντικα πιο μπασα (παμε να παιξουμε μαζι κ το αποτελεσμα ειναι... συμφωνικο

). Βεβαια σε αυτο παιζουν ρολο κ οι συνθηκες. Πλεον λογω χρησης θελει ενα refretting ειναι η αληθεια, αλλα και αυτο το θεωρω φυσιολογικο, ειδικα αν λαβουμε υποψιν οτι ηταν δεξιοχειρη και την εκανα αριστεροχειρη-πατεντα, περασαν 2 χρονια περιπου μεχρι να την παω σε μαστορα να αλλαξω bridge, να τη βαλει "σωστα".
Οπωσδηποτε σε τοσο χαμηλο budget κοιτα και lag, cort, epi, walden πριν επιλεξεις. Πηγαινε βολτα στα μαγαζια να τις δοκιμασεις αν μπορεις!