Αν ηξερε να το ρυθμισει καλα, το ιδιο θα ακουγοταν

(αν και η Xt πεταλιερα δεν ειναι το ιδιο καλη με το Xt "νεφρο").
Εχουν περασει ολα απο τα χερια μου.
Εχω ανεβασει στο tube κομματια με το Xt και νομιζαν φιλοι (που ειναι και χρονια στο κουρμπετι) οτι επαζα με τον JCM800.
Mp3 κομπρεσαρισμα και ηχειακια PC, τα κανουν ολα να ακουγονται ιδια.
Μαλιστα μπορει να κανει ενα χειροτερο μηχανημα, να ακουγεται καλυτερο απο ενα καλυτερο, μονο και μονο επειδη δεν εχει γινει σωστη ρυθμιση και ηχογραφηση, στο καλυτερο.
Και μπορω να βρω και παραδειγμα. Να ακουσεις δλδ το podaki καλυτερο απο το axe. Θα ψαξω οταν εχω χρονο να το βαλω.
Αν βαλει κανεις ζωντανα μια strat σε εναν super και βαλει διπλα το axe (και το καθε axe), ακομα και στα καλυτερα full-range wedge μονιτορ, θα παθει πολιτισμικο σοκ με τη διαφορα.
Τα αυτια συνηθιζουν.
Οταν παιξω στους ενισχυτες, πρεπει να περασει ... κανας μηνας, για να μπορεσω να συνηθισω μετα τα simulators κλπ και να μη ξερναω.
Mετα, ακομα κι αν το ξερω οτι δεν εχει καμια σχεση ο ηχος, μου φαινονται μια χαρα και τα sims.
Αν ομως ακουσει καποιος σε studio monitors το real thing ηχογραφημενο, δεν εχει μεγαλη διαφορα απο τα ηχογραφημενα sims (αρκει να ξερεις να τα ρυθμισεις καλα - και ελαχιστοι ξερουν, γιατι τον απλο λογο οτι δεν εχουν ακουσει το real απο κοντα, για να προσπαθησουν να εξομοιωσουν τον ηχο)