Λοιπον
Η blade ειναι αυτη:

Η bullet ειναι αυτη:

Η bladeobullet τελειωσε σημερα το απογευμα και ειναι αυτη:

Σβηστηκαν ολα τα ιχνη φιρμας απο πανω και περαστηκε στα σημεια αυτα φρεσκο λουστρο.
Εχουμε τωρα:
Σωμα και μανικι bullet, και ολα τα αλλα (τα παντα) απο τη blade.
Δηλαδη, κλειδια γεφυρα, μαγνητες πικαρτ.
Το νεο οργανο εχει playability φοβερο (δεν μπορουσα το radius της blade), καθως και στον ηχο της χτυπαει στα ισα (οχι και στα παρα πολυ ισα δηλαδη

αλλα σε ικανοποιητικο βαθμο) την tele μου.
Τα κουμπακια και τα καπακια των μαγνητων ειναι απο τη blade και ειναι ασπρα και οχι μπεζ. Οπου φαινεται μπεζ ειναι λογω πολυκαιριας που αλλαξανε χρωμα. Ολα τα κουμια δηλαδη εχουν και μπεζ πανω και ασπρο, αναλογα πως ειναι γυρισμενο και πως φαινεται.
Εκανα ομως μια π@παρια, ξεχασα να σκατζαρω το nut απο το μανικι της blade, και αυτο αποδειχτηκε απο τη νεκροψια βλακεια μεγαλη. Μου καθονται οι χορδες λιγο ψηλωτερα (πραγμα που δεν με εννοχλει δηλαδη) αλλα με την πρωτη ευκαιρια που θα αλλαξω χορδες θα μεταφερω και αυτο γιατι εξαλλου και το nut της blade ειναι κοκκαλο, ενω το αλλο πλαστικουρα.
Και αφου υπαρχει και αλλο μορφωμα σαν το δικο μου

(βλεπε kostas80)....τελος καλα ολα καλα.
