Καλημέρα σας.!
Έχοντας αποφασίσει να ξεθάψω τα "μουσικά ακούσματα" της παιδικής ηλικίας, κατέληξα και ύστερα από κάποιο ψάξιμο στην αγορά μιας ακουστικής 6-χορδης Fender CD-60 που έχω καταλάβει είναι μια αξιόλογη λύση για αρχάριους. Η λιγοστή εμπειρία μου είναι πριν πολλά χρόνια με μία no name κλασσική έχοντας φτάσει σε ένα α επίπεδο για αρχάριο αλλά αυτή τη στιγμή είναι σαν να ξεκινάω από το μηδέν για μένα.
Γνωρίζοντας τις διαφορές μεταξύ κλασσικής-ακουστικής, υπέρ κατά και τα σχετικά, έχοντας ακούσει διάφορα μουσικά κομμάτια στο internet και με τα δύο είδη, αλλά και live, σήμερα ή αύριο θα περάσω από το σχετικό κατάστημα να την αγοράσω και ο ενθουσιασμός μου δεν λέγεται. (περιμένω οποιοδήποτε σχόλιο ή υπόδειξη του τι μπορώ να ελέγξω παραπάνω).
Πρώτα-πρώτα να σας πω ότι διαβάζω το forum σαν επισκέπτης για αρκετό καιρό και έχοντας αποφασίσει για το πρώτο βήμα, έγινα και μέλος του forum... πολύ καλή δουλειά και μπράβο σας, πάντα τέτοια.
Με την ευκαιρία... επιτρέψτε μου και εγώ με τη σειρά μου να ζητήσω την συμβουλή σας στο πως να ξεκινήσω.. κάποιο βιβλίο, ίσως κάποια μαθήματα για αρχάριους από το internet κτλ. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ επαγγελματικά με την μουσική, ούτε με ενδιαφέρει να αποκτήσω κάποιο πτυχίο ή εξετάσεις και τέτοια... Ο λόγος είναι για προσωπική μου ψυχαγωγία, hobby και φυσικά να φτάσω σε ένα καλό επίπεδο του να μπορώ να παίζω και κανένα τραγουδάκι να γουστάρω που λένε:)
Οποιαδήποτε βοήθεια και υπόδειξη είναι όλα ευπρόσδεκτα.
Ευχαριστώ,
Τόνια.