Σε ευχαριστω πολυ Γιωργο για την απαντηση και την προσπαθεια σου..... Στο ρεμπετικο δεν εχω προπαθησει ακομα.... Θα το κανω ομως αμεσα....Σκεφτηκα οτι εδω ειναι παρα πολλα ενημερωμενα παιδια και οτι κατι μπορει να γινει....Οσο για το αρχειο της Ερτ νομιζω οτι δεν θα γινει κατι.... Εχω αλλη μια φορα επικοινωνησει μαζι τους για κατι αλλο και απογοητευτηκα τελειως... Δεν με βοηθησαν αλλα με αντιμετωπισαν σαν να ειμαι Εξωγηινος.... Ουτε ειχαν τις απαραιτητες γνωσεις και ουτε καν ενδιαφερον για αυτο που τους ρωτησα.... Εχω την εντυπωση οτι τα ατομα της Ερτ ζουνε στον δικο τους κοσμο.... Και ευτυχως που υπαρχουν και πολλοι συλλεκτες που κρατανε μερικα Ντοκουμεντα της παλιας Εποχης.... Επειδη μαλιστα εχω μια τεραστια συλλογη απο Οπτικοακουστικα αντικειμενα και πολλα μαλιστα πολυ σπανια ειρθα σε επαφη με το Μουσειο της Ερτ το 1998 αλλα και εκει βρηκα κλειστες πορτες...... Οσο για τα αντικειμενα που διεθεταν, λιγα αλλα καλα κοματια πεταμενα μεσα σε αποθηκες... Δεν ξερω αλλα εχω να επισκευτω την Ελλαδα εδω και 14 χρονια και ισως τα πραγματα να ειναι τωρα καλυτερα..... Πολλους φιλικους χαιρετισμους... Χρηστος...