Η κοπέλα έχει πολύ ωραία φωνή, αλλά τραγουδάει χαμηλά σε σχέση με το εύρος της.. πολλές τραγουδίρτριες, ιδιαίτερα οι πιο αρχάριες, νοιώθουν πιο "ασφαλείς" χαμηλά αλλά χαραμίζουν την ενέργεια τους έτσι.
Είναι πολύ κοινό φαινόμενο, ξέρω καλά τι σου λέω, ολοκληρώσαμε μόλις ένα κύκλο συνεντεύξεων για τραγουδίστρια για εμάς και είδαμε πάνω από 10 άτομα πριν καταλήξουμε.
Αν ανεβάσετε τα τραγούδια 2-3 ημιτόνια και την ενθαρύνετε να τραγουδάει με περισσότερη ενέργεια θα εκπλαγείτε ευχάριστα από το αποτέλεσμα.
Ακριβώς αυτό σκεφτόμουνα, ήδη από το πρώτο τραγούδι, πολύ σωστή παρατήρηση. Φυσικά και ήταν όλα καλοδουλεμένα και δεμένα υπέρ του δέοντος, αλλα μιας και είναι τραγούδια και ο τραγουδιστής έχει τον πρώτο ρόλο μοιραία...
Δεν θα έλεγα καν 2-3 ημιτόνια αλλά μισή οκτάβα! Είμαι της σχολής που αρέσκεται να πουσάρει τους τραγουδιστές στα όριά τους (αρκεί να βγάζουν το live), το έχω ξαναγράψει άλλωστε. Πριν καν αρχίσετε να προβάρετε κάποιο καινούριο τραγούδι που θέλετε να διασκευάσετε, καλό θα είναι να βρίσκετε πρώτα τον τόνο που κάθεται στην φωνή της. Λόγω κιθάρας κυρίως δεν γίνεται πάντα ανώδυνα, αλλά διάολε διασκευές είναι στο κάτω κάτω, ας αλλαχτεί και το original riff λίγο, δεν χάλασε ο κόσμος.
Και πάλι μπράβο πάντως, είστε έτη φωτός μπροστά από την πρώτη φορά που σας άκουσα στο studio!