Καλησπέρα παιδες
ξέρω οτι το συγκεκριμενο θεμα το εχτε συζητησει 372947925793 φορες αλλα πιστευω οτι η περιπτωση μου διαφερει (η τουλαχιστον θέλω να πιστεύω

). Θέλω τη βοήθεια σας.. Λοιπον ας τα παρουμε όλα από την αρχή..Είμαι 16 χρονών και πριν 2-3 χρόνια οι γονείς μου μου πήραν για δώρο γενεθλίων μια κλασσική κιθάρα, πολύ καλή των 260-300 ευρώ. Από τότε ασχολούμαι αραιά και που. Οτι εχω μάθει το έχω μάθει μόνος μου. Συγχορδίες, κανενα άρπισμα άντε και κανένα σολάκι στην καλύτερη των περιπτώσεων
Έχω βάλει στόχο λοιπόν αυτο το καλοκαίρι να μαζέψω λεφτά και να πάρω μία ηλεκτρική κιθάρα των 100-160 ευρώ με ενισχυτή, χοι παραπανω λογω και οικονομικης κρισης

Περίμενα να τελειωσουν απο εδω απο εκει τα διαβασματα για να εχω και χρόνο να ασχολούμαι.. Σχεδόν φτάσαμε λοιπόν..
Θα μπορούσατε να μου προτείνετε καμία οικονομική κιθάρα? Θέλω να είναι σχετικά καλή για τα λεφτά της..Αν και ξέρω οτι με τα λεφτά που διαθέτω ούτε πλαστική απο το jumbo δεν παίρνω
Απλά θα ήθελα να με βοηθήσετε για οσο το δυδατον την επιλογή των καλύτερων χαρακτηριστικών.. Απλως ξερερε, την θελω πιο πολυ για να groovaro

και να μαθω τιποτα γιατι μαρέσει πολύ .. Ολες οι προτασεις σας ειναι ανοιχτες απο οποιο καταστημα θέλετε (αν και έχω διαβάσει σε προηγούμε θέματα στο site οτι πχ ο νακας δε μετραει και οτι ειναι απατεωνας, απο την αλλη δεν εμπιστευομαι (αν και δεν ξερω απο κιθαρες) μαγαζια που δεν ειναι επωνυμα) ..Εννοειται οτι θα παω να την τσεκαρω την κιθαρα με κανεναν φιλο κιθαριστα να μου πει..
Λοιπον, μπορείτε να μου προτείνετε κάποια "καλα" και "ωραία" μοντέλα?
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΣΑΤΕ!!!