Χαίρεστε!
Μετά από 8 μήνες καταφέραμε(

να στήσουμε της Άρτας το γιοφύρι. Μη νομίζετε οτι δουλεύαμε νυχθημερόν στο στούντιο, δουλεύαμε όμως νυχθημερόν και ξεκλέβαμε και τίποτις ώρες την εβδομάδα για ηχογραφήσεις κλπ.
Ο λόγος φυσικά για τον πρώτο "δίσκο" των Σατύρων που φέρει τον ξεκάθαρο και ταιριαστό γάντι τίτλο "Σολ Γαλλία Τσάμικο". Ο... "δίσκος" για την ώρα κυκλοφορεί μόνο ιντερνετικά και ελεύθερος για κατέβασμα στον παρακάτω σύνδεσμο...
https://soundcloud.com/user5897008/sets/8jkpvjdkfwly...κάποια στιγμή όταν το επιτρέψουν οι οικονομικές συνθήκες (ουχί της χώρας) ίσως κοπεί σε cd, σουβέρ, δίσκο βινυλίου, δίσκο μνημοσύνου, κασέτα, floppy disc,.... κάτι τελοσπάντων. Μέχρι τότε ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ!
Να πώ οτι το πόνημα ηχογραφήθη, εμιξαρίσθη και εμαστεριάσθη από το Νοέμβρη του 2012 έως και τις 6/7/2013 ανήμερα του Οσίου Σατύρου (δεν κάνω πλάκα, υπάρχει!!) στο Gizzmo studio στην εξωτική Καλλιθέα. Περιέχει 11 ολάκερα (μει)άσματα σε δική μας μουσική και στίχους διαφόρων (κυρίως Ελλήνων ποιητών του 19ου αιώνα).
Και επειδήΣ είμεθα και κιθαριστικόν φόρουμ να αναφέρω πληροφοριακά οτι όλα τα κομμάτια ηχογραφήθηκαν με την Squier Tele Thinline Vintage Modified μου, μία epiphone ακουστική που με εντυπωσίασε αλλά δε θυμάμαι το μοντέλο της (απ' τα φθηνά πάντως) και μία μεξικάνα fender strat γιά ένα μικρό γέμισμα που προέκυψε αργότερα.
Ενισχυτής χρησιμοποιήθηκε ένας fender Quad Reverb 4x12 και το 90% των εφέ (συμπεριλαμβανομένων και των drive) που ακούγονται προέρχονται από τα πετάλια μου. To 10% προστέθηκε αφού τελείωσαν οι ηχογραφήσεις της κιθάρας.
Από εσάς περιμένω αρχικά να κατεβάσετε και να ακούσετε τα κομμάτια! Ακολούθως λέτε μία γνώμη από συνθετικής, παικτικής αλλά και ερμηνευτικής πλευράς. Επίσης θα με ενδιέφεραν παντός είδους παρατηρήσεις για την ηχογράφηση, μίξη, μάστερινγκ και γενικότερα παραγωγή του άλβουμ.
Φτυάρια ανά χείρας και περιμένω το καστανόχωμά σας!!!!
Τα σέβη μου...