έχω την αμυδρή εντύπωση πως είτε εγώ είμαι ασαφής είτε τα reading skills/deducting abilities μερικών χρίζουν ανάγκης άμεσου lvl up...
πάμε ξανά γιατί μάλλον εγώ φταίω...
έχω (έχουμε) παραγγείλει από το U.K. 3 φορές πράγματα.... ένα πετάλι, μερικά dvd και συλλεκτικές μινιατούρες... και τα 3 από καθόλα γνωστές εταιρίες στο χώρο τους με έδρα (και κατάστημα) εντός Αγγλίας...
τα πάντα υπέροχα ως εδώ...
Ωστόσο το τελευταίο διάστημα πολλές Αγγλικές εταιρίες για φορολογικούς λόγους μεταφέρουν τμήματα τους σε γεωγραφικές περιοχές της Βρετανικής Κοινοπολιτείας όπως τα Jersey Island και το Isle of Man... διοικητικά ανεξάρτητα μεν, μέρος της Κοινοπολιτείας σίγουρα αλλά ΕΚΤΟΣ Ε.Ε.
Η παραγγελία γίνεται απο το site, η εταιρία είναι στην Αγγλία ωστόσο το προϊόν φεύγει από το Jersey Island, έρχεται Ελλάδα, πληρώνεις @@ για εκτελωνισμό - και σε κοιτάνε και λίγο παράξενα μπας και φέρνεις ναρκωτικά μέσω "ύποπτης" χώρας εκτός ΕΕ.
Μια εμπειρία ανέφερα σε μια προσπάθεια να προλάβω κάτι αντίστοιχο για αγορά από Αγγλία ειδικά σε καιρούς που λέμε το ψωμί ψωμάκι...
Επίσης σας ευχαριστώ θερμά για την υπενθύμιση του αν η Αγγλία είναι εντός ΕΕ αλλά rest flipping assured ήταν περιττή...
Τέλος αν θέλω σχόλια τύπου "+1" ειδικά από παλαιά και αξιοσέβαστα μέλη του forum, σας διαβεβαιώνω πως μπορώ να αποταθώ στα forums του LoL...
Καλή σας μέρα κύριοι και καλή καρδιά...