καλημερα σε ολους.
ας πω λοιπον τις πρωτες εντυπωσεις μου για τον jet city.
Καταρχην η ηχογραφηση εγινε με την schecter hellraiser c-1 fr.
Η καμπινα που ακουτε ειναι η Palmer 112v30 ,60 watts - 8 ohms - celection v30.
O ενισχυτης ερχεται με 5 x 12Χ7Α και 2 x EL84 Class AB ,με ενα απλο αλλα πρακτικο footswitch για επιλογη clean channel or lead channel και effect loop.
Η πρωτη ακροαση του ενισχυτη ειναι κατι
παραπανω απο καλη ,με ηχο που μπορει να σταθει σε παρα πολλα ειδη μουσικης.
Εχει υπεραρκετο γκαζι ,το οποιο δεν λασπωνει ακομα και σε full gain και η ενταση του ειναι απαγορευτικη για home ακομα και 112 cab!
Mου κανει εντυπωση γιατι διαβαζα μια κριτικη του modfori για τον ιδιο ενισχυτη που εκανε αναφορα οτι εχει ενα θεμα με τα
καθαρα ,οτι δεν καθαριζουν ποτε τελειως .
Σε αντιθεση με εμενα που πιστευω οτι για τα αυτια μου εχει
παρα πολυ καλα καθαρα!!!
Tωρα 2 θεματα ειναι προς συζητηση. ή το καθαρισμα το σπρωχνουν τα celection v30 ή οι emg .
Το crunch καναλι του ειναι φοβερο και σου δινει την δυνατοτητα να παιξεις πολλα πραγματακια.
Γενικα εχει πολυ ομορφη εμφανιση και πολυ καλη δουλεια στις λεπτομερειες του και θεωρω οτι ειναι ενας
ενισχυτης λαχειο για τοσο χαμηλο κοστος αγορας.
Την συγκριση την κανω με την ταπεινη μου γνωμη σε σχεση με την προηγουμενη αγορα μου που εγινε επιστροφη στις πρωτες
30 μερες ,τον Laney IRT15H . ( πληρη απογοητευση για εμενα τουλαχιστον )
Τωρα οσον αφορα την ηχογραφηση οπως ειπα ηταν να δω καποια θεματακια που ηθελα.
Ζeoy ευχαριστω για την ακροαση.
και ομως τον εχω πολυ χαμηλα σε ενταση απλα εγω ημουν πολυ κοντα στον ενισχυτη για αυτο και το αρχικο feedback.
το μικροφωνο ηταν κολλητο στην γριλια ,απλα δεν κανει για αυτην την δουλεια. (πιανει και το τριξιμο απο το καρεκλακι ομως δεν μπορεις να πεις

)
Με γειές (είμαι σίγουρος ότι ο ήχος που ακούς εσύ είναι 10 φορές καλύτερος)
Χωρις να θελω να υπερβαλλω θεωρω οτι ειναι 20 φορες καλυτερος απο αυτο που ακουσες!!!
αν δεν σου κανει κοπος ποιο σετακι θα επελεγες εσυ για ηχογραφηση? (μικροφωνο,προενισχυση κ.τ.λ)
εχω και 2 ΤAD JJ EL34 που θα τις φορεσω συντομα.
αυτα το ολιγα λοιπον και τα ξαναλεμε συντομα.