Θα σου πρότεινα να μετρίσεις τι βολτ βγλαζει και ας λέει 9βολτ.
Έχω ένα(πέρα από το boss)που έχει πολλές θέσεις για βολτ,στην θέση 9 μου έβγαζε σχεδόν 13,δεν λέω ότι μου έκανε κάποιο κακό αλλά αυξανότανε κατά πολύ ο θόρυβος από το ρεύμα.
Στην θέση 6 μου έδωσε 9 βολτ αλλά και πάλι με θύροβο,το boss σου δείνει 9 και χωρίς θόρυβο.
Οπότε πήρα το σχηματικό της boss

Και έκανα λενα κουτί που έχει την κατασκευή,από τις διόδους και μετά χωρίς τις διόδους.
Ο μετασχηματιστής με βυσματάκι συνδέεται στο κουτί και από το κουτί βγαίνει καλώδιο με βυσματάκι πάλι(το έκανα έτσι για να μπορώ να δουλεύω το κουτί και αλλού).
Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό,τώρα μπορώ να βάζω το τροφοδοτικό στο 9 και να έχει 9 ακριβώς και ο θόρυβος έφυγε.
Υπάρχει πάρα πολύ ελάχιστος θόρυβος και αυτό ίσως να είναι επιδή το τροφοδοτικό έχει και ένα ακόμα μικρό πυκνωτάκι(άνοιξα το δικό μου και το είδα αν δεις εικόνες στο google ούτε εκεί υπάρχει)ή από ποιότητα των υλικών.
Το κουτάκι δυστηχώς δεν το έχω για να ανεβάσω φώτο,το έδωσα μαζί με ένα τροφοδοτικό της toshiba το οποίο έλεγε 9dc αλλά τελικά έβγαλε 13 και με την κατασκευούλα είναι ΟΚ.
Η κατασκευή είναι πολύ μικρή και πολύ απλή(αν ασχολισε με κατασκευές)σε πλακέτα vero είναι δύο λωρίδες (ή τρεις αλλά για να είναι πιό άνετα) επί 12 τρυπούλες.
Την έβαλα σε έν κουτάκι που βάζουμε τα φιτυλάκια για το καντιλάκι.
Υπάρχουν και άλλες κατασκευές πιό καλές για αυτό τον σκοπό αλλά αυτή είναι μία απλή και λειτουργική