Προσωπικά πιστεύω ότι από τις κιθάρες που σού έδειξα, η Cort μπορεί και να είναι η καλύτερη συνολικά. Έχει καλή ποιότητα κατασκευής και υλικών, καλούς μαγνήτες (Seymour Duncan), και είναι η φτηνότερη από τις τέσσερις πράγμα που της δίνει πολύ καλό συντελεστή απόδοσης/τιμής.
Από την άλλη πλευρά, αν δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς το τρέμολο, ίσως να μην είναι η καλύτερη ιδέα να πάρεις κιθάρα με Floyd Rose όπως η Cort. Από τις άλλες τρεις κιθάρες λοιπόν θα σού πρότεινα την Schecter, η οποία επίσης έχει καλή ποιότητα κατασκευής (σε αυτό το σημείο ίσως να υπερτερεί ακόμα και από την Cort) και γενικά είναι αξιοπρεπέστατη κιθάρα για τα λεφτά της. Αν δεν σε ικανοποιήσουν οι μαγνήτες, μπορείς κάποια στιγμή να τούς αντιακαταστήσεις με άλλους της αρεσκείας σου.
Kαι όπως είπαμε, υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά. Αυτές που σού έδειξα είναι απλά ένα μικρό δείγμα του τι υπάρχει σε αυτή την κατηγορία τιμής. Πρέπει να κάνεις μια καλή έρευνα πριν αποφασίσεις.