Armagedon, σίγουρα η φωνή χρειάζεται πολύ δουλειά ή μάλλον άλλον τραγουδιστή, εφόσον γουστάρεις το κομμάτι να ακουστεί παραέξω από την πάρτυ σου και τους φίλους σου. Βέβαια εγώ αν ήμουνα εκεί τριγύρω με τους φίλους σου, δε θα με χάλαγε καθόλου να ακούω να τραγουδάς, μια και δεν είμαι πολύ καλύτερος, μια και μου αρέσει το low level ερασιτεχνικό παρεΐστικο style και μια και πιστεύω ότι αυτό που κάνεις είναι πολύ παραπάνω από μια φωνή και το εκτιμώ πολύ. Ότι κομμάτι σου έχω ακούσει, είναι συνολικά δεμένο, έχει ωραίες μελωδίες και βγάζει κάτι που αγγίζει το δικό μου μέσα. Μακάρι κάποια στιγμή να έφτανα να παίζω και εγώ όπως εσύ και να έβαζα και όλα αυτά τα μπλιμπλίκια να τραγουδάνε μαζί με αλληλοσυμπληρούμενες μελωδίες. Είμαι σίγουρος ότι στο kithara, υπάρχει αρκετός κόσμος που θα μπορούσε για την πλάκα να βοηθήσει για κάτι πολύ καλύτερο με τον ήδη πολύ καλό πυρήνα που δίνεις εσύ. Αλλά δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες συνεργασίες, εκτός από μερικά άτομα που το τολμήσανε και τους αξίζουνε συγχαρητήρια, μόνο και μόνο επειδή συνεργαστήκανε. Ίσως να φταίει το διαφορετικό γούστο, ίσως η έλλειψη χρόνου, ίσως η διαφορά μουσικού επιπέδου, αλλά είναι κρίμα να μη γίνονται συνεργασίες σε μεγαλύτερο ποσοστό.
Μπράβο από εμένα, σε απολαμβάνω και ελπίζω να βρεθούνε και κάποια άλλα άτομα για να το ακούσουμε σε πιο βαρβάτη version.