Noμίζω ότι το ερώτημα δεν μπορεί να απαντηθεί αν δεν δώσεις κάποιες επιπλέον πληροφορίες.
Κατ' αρχήν (και συγγνώμη αν ακούγεται περίεργο), είσαι βέβαιος ότι αυτός είναι πράγματι ο ήχος που ψάχνεις;
Δεύτερον, για ποιά χρήση προορίζεις τον ενισχυτή; Γιατί αν σκοπεύεις να παίζεις κυρίως (ή αποκλειστικά) στο σπίτι, εγώ θα έλεγα ότι ένας ενισχυτής 50W είναι πλεονασμός και μάλλον δεν αξίζει.
Τρίτον, γνωρίζεις ότι πρόκειται για παλιό μοντέλο το οποίο δεν μπορείς να βρεις στα καταστήματα; Θα πρέπει να ψάξεις για μεταχειρισμένο, με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο.
Tέταρτον και ίσως σημαντικότερο, ξέρεις σε τι τιμή πωλείται ο συγκεκριμένος ενισχυτής, ακόμα και μεταχειρισμένος; Προσωπικά δεν έχω ιδέα, αλλά υποψιάζομαι ότι μάλλον μιλάμε για τετραψήφια νούμερα. Φτάνει ο προϋπολογισμός σου σε τέτοια ποσά;
Προσωπικά θεωρώ πολύ πιθανό να βρεις με αρκετά λιγότερα λεφτά έναν ενισχυτή που να σού δίνει τον Marshall ήχο, και τον οποίο θα μπορείς να αγοράσεις καινούργιο σε κάποιο κατάστημα, με εγγύηση και όλα τα σχετικά. Και αυτό θα έψαχνα αν ήμουν στη θέση σου. Αν πάλι για κάποιο λόγο είσαι απόλυτα σίγουρος ότι θέλεις ακριβώς το συγκεκριμένο μοντέλο, τότε ό,τι και να σού πούμε δεν έχει καμία σημασία.