Εγω παντως θα ελεγα οτι αφου θα πας που θα πας, μην βιαστεις και παρεις αποφαση πριν παιξεις. Μπορει τελικα στο χερι να σου αρεσει πιο πολυ μια partscaster, απο βιντεο δεν μπορεις να το ξερεις αυτο. Και ο ηχος σε μια ηλεκτρικη μπορει να εξαρταται απο 100 παραγοντες, αλλα το μεγαλυτερο ρολο παιζουν τα ηλεκτρικα (μαγνητες). Οποτε αν στο χερι σε βολευει μια φθηνη π.χ., μπορει με το σετ μαγνητες που φορουσε μια ακριβη που σου αρεσε ο ηχος της να φτασεις πολυ κοντα σε αυτον. Και να σου μεινουν και χρηματα για δευτερη κιθαρα ή ενισχυτη
, οποτε μην περιοριζεις τις επιλογες σου σε ενα πραγμα (εκτος αν ειναι ακριβως αυτο που ειχες στην σκεψη σου παντα!). Δηλαδη η στρατ ειναι η πιο στανταρ ηλεκρικη του κοσμου, ισως σε μεταχειρισμενο να εβρισκες αυτο που θελεις (αν ξερεις τι ειναι, γιατι μονο το fretboard βλεπω εχεις αποφασισει). Μονο αν δεν υπαρχει η λεπτομερεια ή η ποιοτητα που θελεις πας σε custom.
Αν σου αρεσει η custom, τοτε χτυπα τη με συνοπτικες διαδικασιες αφου σε κανει χαρουμενο!
Καλη αναζητηση οπως και να εχει, και καλες αγορες!
Aγαπητέ jesus,
Πολύ σωστά αυτά που γράφεις.Ναι θα μείνω εκεί 3 μέρες άρα έχω καιρό μπροστά μου.Σήμερα μάλιστα -μιλώντας με τον Ντούκα- έμαθα πως οι δύο κιθάρες που έχω βάλει στο μάτι θα βρίσκονται εκεί για set up οπότε θα τις δω-παίξω.Ναι η σκέψη μου ποοοοοολύ καιρό τώρα είναι καθορισμένη -κιθαροακουστικά-.Ξοδεύοντας αρκετές ώρες τηλ/κης επικοινωνίας με τον Ντούκα παίρνω συνεχώς την ίδια απάντηση "είσαι πολύ επεξηγηματικός στο τι θέλεις κι αυτό με βοηθάει πολύ".Το θέμα "κιθάρα εμπορίου" το έχω διαγράψει κι ούτε καν μ ενδιαφέρει.Έστησα στο μυαλό μου το εξής σενάριο.Λίγο τα γούστα μου, λίγο η γνώση του οργανοποιού, λίγο η ανθρώπινη επαφή, λίγο το "ξεχωριστό" αν θέλεις "ο δικός μου τόνος", λίγο τ ότι η διαδικασία custom είναι τρόπος ζωής μου σε όλα που με αφορούν, όλο αυτό το έργο θα παιχτεί και θ αποτελέσει μια -ακόμη- εμπειρία ζωής (και για μένα αλλά και για τον γιό μου) που θα μας μείνει στο μυαλό.
Επειδή μ αρέσει να δίνω ελευθερία σκέψης και πράξης στους ανθρώπους και ειδικά στους ανθρώπους που καταπιάνονται με τόοοσο ειδικά θέματα αλλά και τόοοσο επικίνδυνα είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι το αποτέλεσμα θα είναι super.Για να μην παρεξηγηθώ με την λέξη επικίνδυνα εννοώ ότι έχει σχέση με την υποκειμενικότητα, και ο ήχος είναι μέσα σ αυτό.
Αααα κι επειδή πρέπει να συμπληρώσω το ημερολόγιο σήμερα ο Ντούκας -από μόνος του- με διαβεβαίωσε ότι ακόμη κι αν κάνω λάθος στις όποιες επιλογές μου (μαγνήτες, μανίκι, ότι άλλο) την στέλνω πίσω και τ αλλάζω χωρίς κόστος.Ακόμη κι αν το τελικό αποτέλεσμα δεν με εκφράζει τότε στέλνω πίσω την κιθάρα και πάμε γι άλλη, χωρίς κόστος ούτε κι αυτό.Πιστεύω ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με έναν άνθρωπο που δίνει μεγάλη σημασία στο κοινό του διότι αυτό θα του φέρει κι άλλο κοινό.
Δεν θέλω-το ξαναλέω- να φανώ υποστηρικτής κανενός.Θέλω-αν προκύψει-να χτίσω μια σχέση δυό ανθρώπων στο βάθος του χρόνου μέσα από μια κατασκευή που εγείρει συναισθήματα.Για να δούμε.Αυτά προς το παρόν αγαπημένο μου ημερολόγιο.