Καλημέρα παίδες.
Καταρχάς να σας ευχαριστήσω πολύ για τα σχόλια.
Πάμε λεπτομέρειες για τον ήχο και τις ηχογραφήσεις όπως ζήτησε ο φίλος kkmspm.
Οι κιθάρες που χρησιμοποιήθηκαν για αυτά τα τρία τραγούδια ήταν: Larrivee L-01 (ακουστική) με τον L.R. Baggs M1-active περασμένο πάνω και η ESP Eclipse II vtb με μαγνήτες bare knuckle Cold Sweat και Nailbomb. Οι ήχοι των κιθαρών προέκυψαν από το MainStage 2 της Apple (δεν χρησιμοποιήθηκε ο κανονικός μου εξοπλισμος π.χ. ενισχυτής κλτ λόγω διαμερίσματος...και γι'αυτό τώρα είμαι σε διαδικασία αλλαγής εξοπλισμού). Κιθάρες δλδ καρφί στην κάρτα ήχου και μετά παίζουμε με το mainstage.
Τα ντραμς είναι από ez drummer, τα έγχορδα από Symphobia 2 και τα υπόλοιπα synth είναι από τη βιβλιοθήκη του logic pro 9. Γενικώς έχει γίνει του vst το κάγκελο.
Κάρτα ήχου χρησιμοποιήθηκε η Lexicon Lambda, η οποία πραγματικά απεδείχθη σκυλί κατά τη διάρκεια όλων των ηχογραφήσεων, σε σημείο να παγώσει τη σκέψη αλλαγής της με την Focusrite Scarlett 2i4 (προς το παρόν...είπαμε αναβάθμιση κιθαριστικού εξοπλισμού πρώτα..).
Μπράβο στο κουράγιο σου που τα έκανες όλα μόνος σου...
Πολύ διάβασμα πάνω σε θεωρία ενορχήστρωσης, στησίματος εγχόρδων, αρκετές χρήσιμες συμβουλές από καθηγητές και αμέτρητες ώρες πάνω από έναν υπολογιστή...Όταν θέλει κάποιος, απλά πρέπει να λιώσει για να μάθει...
Να πω επίσης πως αυτά τα 3 κομμάτια είναι πρόλογος μιας ολοκληρωμένης δουλειάς η οποία αναμένεται λογικά στα τέλη του καλοκαιριού (διπλωματικής και πτυχίου επιτρέποντoς).
Α! και για to artwork, που σχολίασε ο kkmspm, είναι δημιουργία της μητέρας μου, με πινελιές photoshop.
Σας ευχαριστώ και πάλι.