Εδώ και καιρό κέφτομαι να αλλάξω την γέφυρα στην κιθάρα μου (fender strat, βλέπε φωτο). Eίναι η 6βιδη γέφυρα με το tremolo block.
Το tremolo δεν το χρησιμοποιώ ΠΟΤΕ σε καμμιά κιθάρα. Το έχω (όπως και σε αυτή) μόνιμα μπλοκαρισμένο.
Η κιθάρα είναι άψογη παρόλα αυτά, δεν χάνει με τίποτα το κούρδισμα της όσο και να την ταλαιπωρώ
Αρα ο λόγος δεν είναι ότι έχω πρόβλημα, απλά θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι εξαρχής σταθερότερο. Φανταζομαι ότι θα έχω διαφορά και στον ήχο.
Η ερώτηση μου λοιπόν είναι, αν υπάρχει στο εμπόριο ΜΟΝΟ η γέφυρα (με specs που να ταιριάζει) και χωρίς το υπόλοιπο tremolo block. Να την έχω σταθερή δηλαδή και να καταργήσω το τρέμολο. Δεν πολυξέρω τι κυκλοφορεί στο εμπόριο, οπότε κάθε πρόταση/βοήθεια καλοδεχούμενη. Οποιος έχει παρόμοια εμπειρία ας με διαφωτήσει.
Ευχαριστώ
ΝΙΚΟΣ
ΥΓ. Αν δεν γίνεται ή δεν υπάρχει αυτό που ζητάω, ρίξτε και καμμιά ιδέα/λινκ, μήπως κανω αναβάθμιση σε αυτό που έχω ήδη (έστω...)
ΥΓ2. Αυτό που φοράει τώρα η κιθάρα είναι το μαμίσιο της fender (τα βαγονάκια γράφουν fender επάνω). Ισως βοηθάει για τα specs....