Συνάδελφοι πολύ καλησπέρα σας…
Έχετε να προτείνετε κάποιο delay pedal (πρώτα ψηφιακό και μετά αναλογικό) το οποίο να είναι πάνω από τα 550 mS του Memory Man της ΕΗΧ (ίσως κοντά στα 1000mS;) με είσοδο για ένα (ή γιατί όχι και για δύο expression pedals) και άλλα cool features (ίσως reverse delay, κάποιο wave form modulation, envelope filter (σαν το Echo Dream της Death by Audio ή το Dimension X Delay της Idiot Box Effects)) με ή και χωρίς tap tempo; (Ναι είμαι από αυτούς τους μπασίστες που ο μετρονόμος τους τρελαίνει (δλδ ειλικρινά δεν θα με χάλαγε να έχει και tap tempo αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα το χρησιμοποιήσω

)….
Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής τόσο το Echo Dream II όσο και το Dimension X φαίνονται οκ (και είναι εντός budget) αλλά δεν έχουν είσοδο για expression
…
To Deluxe Memory Man w/th Tap Tempo 1100mS θα ήταν ιδανικό αλλά θα κοστίζει ένα μικρό ΑΕΠ (και δεν θα ήθελα ξανά EHX) και δεν είναι πάντα available με όλα αυτά τα ΝΟS BBD`s που χρησιμοποιεί…
Κάπου είδα και το Disaster Transport Sr. της Earth Quaker Devices αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει (ούτε το έχω πετύχει σε κάποιο μαγαζί εδώ στην Ελλάδα…)
HELP ωρε γιατι με βλέπω να πέρνω και άλλο distortion και θα με κυνηγούν band members και μη…