Γεια χαρά συμφορουμίτες, αυτήν την εβδομάδα έκανα μία γύρα σε μερικά καταστήματα ,όχι για να αγοράσω κιθάρα απλά για να δω τι παίζει λίγο στην αγορά. Εκεί που ήμουν λοιπόν σε έναν κατάστημα και χάζευα μερικές κιθάρες έτυχε να δω μία squier hot rails modiffied, οπότε ρώτησα τον καταστηματάρχη αν μπορώ να τη δοκιμάσω και αφού την δοκίμασα για λίγα λεπτά έμεινα με την εντύπωση ότι μου κάθισε πολύ καλά στα χέρια, ίσως καλύτερα και απ' την ΜΙΜ stratocaster που έχω. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τη δοκιμάσω σε ενισχυτή οπότε θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που την έχει δοκιμάσει σε ενισχυτή παίζοντας και clean και με μπόλικο distortion και θέλω να μου πει τι εντυπώσεις του άφησε και πόσο καλοί είναι οι τύπου hot rails μαγνήτες που φοράει η κιθάρα. Η τιμή ήταν στα 320 ευρώ αν θυμάμαι καλά και λόγω του γεγονότος ότι με βόλεψε καλύτερα από οποιαδήποτε κιθάρα έχω παίξει έχω μπει σε σκέψεις να την αγοράσω στις αρχές του καλοκαιριού εφόσον είναι τίμια και ηχητικά( για την τιμή της πάντα), επειδή τουλάχιστον η ποιότητα κατασκευής μου φάνηκε αρκετά αξιόλογη.