Μην περιμένεις να ακούσεις τρελές διαφορές στα VST σου, και εγώ χρησιμοποιώ το Revalver 4 στο pc όταν θέλω να χαζοπαίξω, μελετήσω κτλ, αλλά μου φαίνεται ότι (ειδικά στα high gain preset και σε εντάσεις δωματίου) ότι κιθάρα και να πιάσω ακούγεται ίδια. Μόνο humbucker me single coil καταλαβαίνω διαφορές
Η απάντησή μου είναι ότι από τα VST δεν θα καταλάβεις πολλές διαφορές από τους μαγνήτες. Πρέπει να είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ οι διαφορές μεταξύ 2 διαφορετικών σετ για να καταλάβεις ένα μικρό ποσοστό αυτής μέσω των VST.
Πραγματικά καλό θα ήταν να πας σε κάποιον ενισχυτή (θα μπορούσες να δεις τον Laney IRT Studio ο οποίος είναι ταμάμ για αυτά που θες και επίσης παίζει κατευθείαν στο pc σου χωρίς την ανάγκη καμπίνας)
Η Washburn είναι πολύ όμορφη βέβαια οι μαγνήτες που βλέπω στα specs είναι duncan designed και όχι original SD. Δεν ξέρω που την πουλάνε ή πόσο έχει, εμφανισιακά είναι όμορφη αλλά θα αν είναι στα ίδια λεφτά, θα πήγαινα σε κάτι που έχει επώνυμους μαγνήτες και μπορώ να βρω για να δοκιμάσω. Τις Washburn τις έχει ο Νάκας αν δεν κάνω λάθος, δες αν την έχει.