Δεν ξέρω κανένα από τους δύο ενισχυτές.. Παρόλα αυτά, πρόσφατα ήμουν σε ένα live όπου ο κιθαρίστας έπαιζε με ένα spider και την πεταλιέρα του (και τπτ άλλο) και μάλιστα μου άρεσε πολύ ο ήχος. Θεωρώ λοιπόν, ότι πλέον όποιο μηχάνημα και αν πάρεις, είναι τέτοιο το επίπεδο που αν ψαχτείς θα πάρεις ήχο. Έχω ακούσει κιθαρίστες που με εξαιρετικό εξοπλισμό δεν έχουν ήχο, και άλλους που με απλά καθημερινά "practice" μηχανήματα τα κάνουν να ακούγονται massive! Εδώ οι περισσότεροι δεν διαβάζουν καν το manual αυτού που παίρνουν (λάθος που το έκανα και εγώ μέχρι που το κατάλαβα), και ειδικά αυτοί οι ενισχυτές είναι στην κατηγορία.
Anyway αυτό για το οποίο σου γράφω είναι για να σου πω το εξής. Αν μπορείς να δώσεις τα παραπάνω χρήματα για το 10άρι ηχείο να το κάνεις ασυζητητί! Δεν είναι μόνο τα μπάσα είναι η γενική απόκριση του ηχείου που θα σου δώσει καλύτερο ήχο. Επίσης έχε στο μυαλό σου ότι ένα λάθος που κάνουμε συνήθως είναι ότι δίνουμε τεράστια βάση στον ενισχυτή που θα πάρουμε, ξεχνώντας το εξίσου βασικό (ίσως και βασικότερο) την καμπίνα και τα μεγάφωνα που θα χρησιμοποιήσουμε.