Λοιπόν, να συνοψίσω κι εγώ τις εντυπώσεις μου:
τα πράγματα πήγαν πραγματικά περίφημα από οργανωτικής απόψεως και επαγγελματισμού των group και των ηχοληπτών. 5 μπάντες, αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους, κατάφεραν να κάνουν sound check ξεκινώντας στις 6μισυ περίπου, στις 9 και κάτι να ξεκινήσουμε και γύρω στις 12μισυ με 1 παρά να τελειώσουμε και μάλιστα με όλο τον κόσμο εκεί. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους.
Κάμερες, φωτογραφικές απ'ο,τι καταλαβαίνετε δούλεψαν στο full και πολύ καλά μάλιστα (είχαμε λίγο πριν τα πρώτα δείγματα από Αδριανό).
Στα group τώρα:
Σάτυροι: έχω δηλώσει fan για τις ιδιαίτερες και περίτεχνες συνθέσεις-ενορχηστρώσεις και την πολύ καλή δουλειά στο στίχο/μελοποίηση. Άλλη μια φορά έδωσαν φοβερό performance. Το memory boy του δικού μας Κώστα-Καθόδιου ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τους gearheads. Α, την άλλη φορά να τσοντάρουμε κάτι να πάρει και strap locks
EOD: Είχα διακρίνει το δυναμικό της μπάντας αλλά αυτό που άκουσα με ξεπέρασε. Σφιχτό rhythm section, ότι έπρεπε για το rock blues ύφος τους, ο lead κένταγε και η φωνή ήταν δε σχολιάζω άλλο. Είχαμε μείνει με αυτό που ακούγαμε. Ειλικρινά σκεφτόμασταν πράγματα του στυλ "που πας ρε Καραμήτρο" με την ιδέα ότι είμασταν οι επόμενοι
Summer camp: ίσως η πιο κεφάτη μπάντα της βραδιάς που κούνησε όλο το μαγαζί.
OUAW: εντάξει, μιλάμε για επαγγελματισμό με τα όλα τους τα παιδιά, από τους ήχους, τα θέματα στις κιθάρες, τις φωνές, τα τύμπανα τα πάντα όλα. Πολύ καλές επιλογές και στα τραγούδια που διάλεξαν (παίξανε muse και το έπαιξαν πάρα πολύ καλά, νομίζω αυτό τα λέει όλα)
Εμείς (οι part-time astronauts) το φχαριστηθήκαμε και είχαμε και την πρώτη εμφάνιση του Γιώργου στα τύμπανα. Ελπίζουμε να άρεσε και στους υπόλοιπους.
Αρνητικά για τη βραδιά, ειλικρινά δεν έχω να πω. Χάρηκα που ξαναείδα παλιούς γνώριμους και που συνδύασα κάποια nicknames με φάτσες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα-Καθόδιο και το Βασίλη για την όλη διοργάνωση, το δικό μας το Σήφη για την αφίσα, όλα τα παιδιά από τις μπάντες και φυσικά στο προσωπικό του Holywood για τη φιλοξενία, τον ήχο (καταπλητκτική δουλειά από το ηχοληπτικό δίδυμο) και τις ρακές (να'ναι καλά ο Αντώνης).
Άντε και στην επόμενη