Toν Kustom Sienna μάλλον θα τον είχα προτείνει εγώ, καθώς πιστεύω ότι είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για ποιοτικό ακουστικό ενισχυτή σε χαμηλή τιμή. Βέβαια έχει το πρόβλημα που επεσήμανε ο Αδριανός σχετικά με την έλλειψη δυνατότητας για σύνδεση μικροφώνου. Αν αυτό είναι απολύτως απαραίτητο για σένα, κοίτα και τον
Kustom Sienna 35 Pro, ο οποίος έχει υποδοχή για μικρόφωνο/line in καθώς και περισσότερες επιλογές για διαφορετικά εφφέ (reverb, chorus και slapback delay). Στα 179 Ευρώ είναι λίγο πιο ακριβός από τον Artec, αλλά θα έλεγα ότι αξίζει τον κόπο.
Σχετικά με τον Artec, δεν έχω προσωπική άποψη για αυτόν τον ενισχυτή. Από την εμπειρία μου όμως με άλλα προϊόντα της Artec και με βάση τα χαρακτηριστικά του, θεωρώ ότι μάλλον θα σε καλύψει για αυτό που θέλεις. Τα παραπάνω Watt δεν είναι απαραίτητα πλεονέκτημα, ούτε νομίζω ότι πρέπει να είναι ο παράγοντας που θα καθορίσει την επιλογή σου, αλλά η ύπαρξη ξεχωριστών καναλιών και EQ για κιθάρα και φωνή είναι καλό να υπάρχει. Πάντως και ο Kustom νομίζω ότι δεν θα σε απογοητεύσει. Ο προϋπολογισμός σου έτσι κι αλλιώς είναι περιορισμένος, οπότε δεν υπάρχουν πολλές αξιόλογες επιλογές σε αυτά τα λεφτά.
Παρεμπιπτόντως, αν σκοπεύεις να τον χρησιμοποιήσεις σε live καταστάσεις, υπάρχει πάντα η επιλογή να πάρεις κάποια στιγμή μια μικρή κνσόλα (μίκτη) που θα σού ανοίξει άλλες δυνατότητες για σύνδεση περισσότερων οργάνων ή μικροφώνων, για εφφέ, κλπ.