O Fender Hot Rod Deluxe αν και είναι ο καλύτερος fender που μπορείς να πάρεις στη μεσαία κατηγορία (αν του αλλάξεις και μεγάφωνο πετάει πραγματικά) μην τολμήσεις να τον πλησιάσεις για αυτό που θες. Είναι απίστευτα δυνατός, ακόμα και στο 1. Είναι αστείο το πώς παίζει το volume, σαν on/off. Αν τον ήθελες για οποιαδήποτε άλλη χρήση πλην του διαμερίσματος/σπιτιού θα σου έλεγα με κλειστά μάτια. Ψάχνεις κάτι μικρό, για μένα από 1-5w μαξ για σπίτι. Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό πρώτο είναι ο μικρός Marshall Slash 5w combo με Celestion Vintage 30's μεγάφωνο, ο οποίος είναι τρομερός ενισχυτής! Έχει ένα μεγάλο κακό, δεν έχει fx loop, εγώ το δικό μου τον έστειλα Αθήνα και του έβαλα σε γνωστό τεχνικό μου. Καλή επιλογή είναι ο φθηνότερος DSL5w combo με 10άρι ηχείο, ίσως και καλύτερο για τις εντάσεις που θα παίξεις, έχει fx loop καλό μεγάφωνο πολύ καλή χροια. Ο Blues Junior είναι καλή επιλογή, παίζει και σε χαμηλές εντάσεις, δεν έχει βρώμικο παρά μόνο ένα fat switch που τονίζει λίγο τις μεσαίες παραπάνω και μία ιδέα ότι σπάει επίσης. Και σε αυτόν αν αλλάξεις το μεγάφωνο, έχεις άλλο ενισχυτή. Γενικά σε όποιον fender δεις κάτι lighting bolt made by eminence, δεν λένε και πολλά. Εγώ έχω τον Blues Junior III ο οποίος έβγαινε σε μία έκδοση stealth black με Eminence Cannabis Rex και ...καμία σχέση με τον stock. Οι VHT που αναφέρεις μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή, δεν έχω παίξει ποτέ αλλά ακούω/διαβάζω τα καλύτερα, κάποιοι φίλοι έχουν εδώ οπότε θα σου πουν μία γνώμη. Στα λεφτά που παίζεις θα έψαχνα για τον SL5 μεταχειρισμένο. Από τους combo που έχω (DSL5w, SL5w, Blues Junior III, Hot Rod Deluxe, Pro Reverb Reissue), αν διάλεγα κάποιον να σώσω την ώρα που θα καιγόταν το σπίτι, θα ήταν ο SL5, έχει πολύ καλό καθαρό, απίθανο drive παίζει καλά με ότι κιθάρα του έχω βάλει και για τα 5w είναι τερατάκι, με πολύ καλή καμπίνα και μεγάφωνο. E βάλτου μία loop αν την χρειάζεσαι τόσο (μπορώ να σου δώσω feedback πάνω σε αυτό) και έχεις έναν ενισχυτή που βγάζεις ακόμα και πρόβα/live.