Βασικά, πόσο καιρό έχεις τον ενισχυτή; Αν τον έχεις κάτω από μήνα, ο thomann στον αλλάζει, χωρίς ερωτήσεις. Αν τον έχεις μέσα στα 3 χρόνια που ο thomann δίνει εγγύηση απλά επικοινωνείς με το ελληνικό τμήμα πωλήσεων και τους εξηγείς τι ακριβώς συμβαίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να υπάρχει κουτοπονηριά σε κάτι τόσο απλό.. Εγώ σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα, είδα πάρει ένα Orange σύστημα για τις λάμπες δεν θυμάμαι πώς το λένε το οποίο ήταν προβληματικό, πρώτα ενημέρωσα τον thoman, μετά έστειλα αναλυτικά το πρόβλημα στην orange, με φωτογραφίες κτλ. Από εκεί και πέρα, αφού οι οδηγίες της Orange δεν οδήγησαν πουθενά, μου είπαν οι ίδιοι να το στείλω πίσω από εκεί που το πήρα, οπότε πολύ απλά είχα ενημερώσει τον thomann για το πρόβλημα, τους ενημέρωσα και για την επικοινωνία με την Orange και το έστειλα πίσω, εννοείται με καμία χρέωση δική μου. Μάλιστα μου έγινε άμεσα refund το ποσό στο λογαριασμό μου, το ίδιο και με ένα pedaltrain Volto. Αυτό που έχω καταλάβει, είναι ότι απλά τέτοια καταστήματα δεν κάθονται να ασχοληθούν με μικροπροβλήματα σε μικροπελάτες όπως εμάς για αυτό και υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο του τι γίνεται σε κάθε περίπτωση. Το να προσπαθήσεις να κοροϊδέψεις τον thoman ή οποιοδήποτε thoman, είναι σαν το παιδάκι που πάει τη φέρει στη μαμά του..
Από τη στιγμή που έχεις ένα υπαρκτό πρόβλημα, γράψε αναλυτικά και με όσα περισσότερα στοιχεία το πρόβλημα σου, στείλτο στον thoman και στην Bugera, και θα σου πούνε τι να κάνεις. Εγώ θα δοκίμαζα αυτό πριν δώσω λεφτά για το οτιδήποτε. Αν το πρόβλημα είναι στη σειρά του συγκεκριμένου ενισχυτή σίγουρα θα το έχουν ξανασυναντήσει οπότε θα σου πούνε refund, ή καινούργιο. Αν το πρόβλημα είναι μοναδικό και πρωτοφανές, ίσως κάποιος τεχνικός τους ασχοληθεί να το δει -ότι το πρόβλημα υπάρχει, όχι να κάτσει να το φτιάξει. Το επιβεβαιώνει και απλά πάνε στην ερώτηση refund ή καινούργιο.