Για το στίχο στα ελληνικά, θα δουλευτεί απλώς, μιας και μπορεί να βλέπεις περισσότερα τραγούδια στα ελληνικά στη σελίδα μου, ωστόσο τα αγγλικά γράφτηκαν από αρχαιοτάτων χρόνων και έχουν δουλευτεί ανάλογα, ενώ τα ελληνικά είναι πρόσφατα και χωρίς πολλή προσπάθεια ακόμα, ας πούμε είναι πειραματισμοί.
Κι εμένα με ενδιαφέρει και η εμπορικότητα, από την άποψη όχι να βγάλω εμπορικό στίχο, το άκουσες αυτό φαντάζομαι, αλλά να μπορεί να συντηρήσει την μπάντα από τα λάιβ. Κι αν αυτό είναι όνειρο θερινής νυκτός για την ελλάδα ακόμα, αυτό οφείλεται στο ότι όσοι προσπάθησαν δεν πίστεψαν σ' αυτό, δεν πίστεψαν πραγματικά ότι θα τα καταφέρουν κι εγώ είμαι άτομο με ατέλειωτη υπομονή στο να πετυχαίνω αυτά που θέλω... Αλλά πρέπει να βρω και 3-4 άλλους με παρόμοιες ιδιότητες με τις δικές μου.
Εννοείται ότι να είναι όλοι μαζί και να κάνουν πρόβες είναι το καλύτερο, αλλά και πάλι, αυτά τα έχω ξαναματακάνει και το αποτέλεσμα ήταν όταν έρχεται η ώρα της πίστης όπως είπαμε και παραπάνω, ο δημόσιος υπάλληλος δεν μπορεί να παίξει το βράδυ σε άλλη πόλη ας πούμε γιατί δεν θα προλάβει να χτυπήσει κάρτα. Και "το πρωί δασκάλα, το βράδυ ροκ'ν'ρολλ", δεν βγάζει ροκ'ν'ρολλ, βγάζει απωθημένα. Μουσικό πανεπιστήμιο έχω στην περιοχή μου... και τι να το κάνω; αυτοί περιμένουν ότι μόλις τελειώσουν θα λάμψει το αστέρι τους και θα λάμψει βέβαια... σε κάποιο μπουζουξίδικο... Κι αυτοί που τέλειωσαν και δεν έχουν δουλειά και πάνε να παίξουν κανά κομμάτι μεταξύ τους, τσακώνονται ποιός ξέρει καλύτερα τις νότες

Γι αυτό εγώ, στο πνεύμα της εποχής, δεν μένω κολλημένος στις παλιές ιεροτελεστίες και είμαι ανοιχτός σε όλα τα ανοιχτά μυαλά που πιστεύουν στον εαυτό τους και που απλώς, όπως είναι φυσικό, μένουν μακριά το ένα από το άλλο. Και στο τέλος τέλος, αν δω κι αποειδώ, θα βρω τίποτα πιτσιρικάδες να τους μανατζάρω με τα κομμάτια μου